Deputat, apel disperat. Fiul mai mic și-a împușcat mortal fratele și a dispărut

Fiul mai mic al unui deputat a dispărut după ce și-ar fi împușcat accidental fratele mai mare, care a decedat. Tatăl său scrie mesaje disperate, aflat în situația în care și-a pierdut ambii băieți, pe unul definitiv și speră la întoarcerea singurul său fiu în viață. 

Deputatul PLDM- din Republica Moldova- Nae Simion Pleșca și soția scriu mesaje disperate către fiul lor Sorin, plecat de acasă, după ce din neatenție și-a împușcat mortal fratele mai mare, potrivit deschide.md. Soții Pleșca își roagă mezinul să vină acasă pentru a-l petrece împreună pe fiul mai mare pe ultimul drum. Ei își exprimă convingerea că a fost un accident. 

"Sorinel!

Scumpul și iubitul nostru fecior, unica noastră speranță, sprijin și sens de a trăi. În viață se întâmplă multe accidente din neatenție, din întâmplare și știm bine că tu nu ești vinovat. Dănuț nu-i supărat pe tine și noi nici nu ne gîndim să ne supărăm, că nu ești vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi. Vino, scumpul nostru fecioraș, ca toți trei să-l petrecem pe Dănuțul nostru scump și iubit, pe ultimul drum. El știi bine cît te-a iubit și nu poți să nu vii. Tu ești de azi pentru amândoi sprijinul și sensul pentru care mai putem trăi. Fără tine viața noastră nu are sens. Nu ne lăsa singuri și pierduți! Știu cît ne iubești și tu știi cît te iubim noi, la fel ca întotdeauna. Împreună doar cu tine vom rezista. Vino fără frică, că nu ești vinovat.

Te așteptăm cu drag scumpul nostru: mama, tata și Dănuț", a scris deputatul, miercuri, pe Facebook. 

(w670) 

Ulterior, el a venit și cu un mesaj către mass-media în care scrie: 'IN ATENTIA INSTITUTIILOR MASS-MEDIA! Lăsați-ne cu durerea noastră că și așa n-are margini.
Vă rog, stimați ziariști, aveți părinți și copii, lăsați-ne să ne trăim durerea pe care n-o cunoașteți. Nu mediatizați greșit un incident tragic a doi frați care s-au iubit, s-au înțeles și au fost de nedespărțit. V-aș dori să vă împăcați așa cu surorile și frații voștri cum s-au împăcat Dan și Sorin. Cel care își iubește fratele ca pe el însuși e în stare de șoc și are nevoie de sprijin nu de senzatii inventate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel