EXCLUSIV  Delia vs Andra, în topul anului 2021. Theo Rose, pe locul trei

Foto: X FACTOR
Foto: X FACTOR

Andra Măruță și Delia Matache sunt două vedete foarte apreciate și iubite de public. În urma unui sondaj, cititorii DC News au decis cine e artista anului 2021.

Cititorii DCNews au avut de ales între Delia, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Vlăduța Lupău, Carmen de la Sălciua, Andia, Inna, Antonia, și Loredana Groza.

Top trei arată astfel, în urma voturilor:

Delia - 20,7 la sută

Andra - 20,1 la sută

Theo Rose - 19,7 la sută

1. -imagine fara descriere- (artista_anului_2021_sondaj_dcnews_72083300.jpg)

Multă lume le vede rivale, dar care este, de fapt, relația dintre Delia și Andra

Despre relația dintre Delia și Andra s-a speculat mult, de-a lungul anilor Văzute mai degrabă ca rivale decât prietene, cele două artiste de top i-au luat pe mulți prin surprindere când s-au așezat la aceeași masă.

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, în competiție”, a spus Andra în cadrul podcast-ul „Acasă la Măruță”.

„Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a adăugat Delia.

Întâlnirea dintre cele două cântărețe a uimit pe toată lumea, jurata de la „Românii au talent” având și o întrebare pentru invitata sa. Andra a întrebat-o pe Delia, fără niciun fel de reținere, când vor scoate o melodie împreună. Vedetele nu s-au oprit aici și au început să fredoneze melodiile celeilalte, atmosfera fiind una foarte relaxantă între ele, dovadă că le leagă o prietenie frumoasă.

Delia, cântăreață și jurat în cadrul competiției muzicale X Factor, în perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume, cunoscând de atunci succesul la nivel național. După 2003, s-a dedicat carierei solo, melodiile lansate de ea devenind hituri. În martie 2015, a susținut primul său concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat.

Andra a lansat numeroase albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate. Apogeul în industria muzicală românească l-a atins prin orientarea către muzica dance. În 2010, Andra a scos single-urile "Abelia" și "Something New", cel din urmă având să devină indiscutabil un hit al cluburilor din toată România și să fie inclus mai târziu pe albumul "Inevitabil va fi bine". În acest timp, a câștigat popularitate și din postura de jurat a emisiunii "Românii au talent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel