Delia și Smiley lansează „Ne vedem noi”. Așa sună cea mai așteptată colaborare / Video

Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”, o piesă-eveniment, considerată de public și de cei din industrie că fiind cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani. 

„Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesă potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat „Ne vedem noi”, am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesă.”, povestește Smiley.

Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioada în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat: „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut Ne vedem noi. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea” și iată că, după o altă perioada de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia.”, declară artistul Smiley.  

Lansarea piesei “Ne vedem noi” este o sărbătoare pentru iubitorii de muzică, dar și pentru artiștii care o interpretează.

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, declară cu entuziasm Delia.

Co-producție HaHaHa Production, Delia și Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, cu versurile scrise de Smiley și producția muzicală semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan, piesa „Ne vedem noi”, cântată de Smiley împreună cu Delia vorbește despre revederea după o perioada de schimbare.

„Expresia „Ne vedem noi” poate avea nenumărate sensuri și poate fi spusă pe multe tonuri, așa că lăsăm ascultătorii să-și descifreze mesajul în tonul potrivit lor și poveștii pe care o trăiește fiecare”, adaugă Smiley, a cărui activitate poate fi urmărită pe canalele sale oficiale de YouTube, Facebook, Instagram și Tik-Tok.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy