DC News și Ferrari au desemnat marele câștigător al concursului ”Câștigă premii de la Ferrari”. Un student a condus un Ferrari pe străzile din București - VIDEO

Marele câștigător al concursului ”Câștigă premii cu Ferrari” a fost prezent, vineri, la showroom-ul Ferrari din Otopeni, pregătit de test drive.

Premiile au fost acordate de Forza Rossa Store, Calea Victoriei Nr 1-5. Câștigătorii au avut la dispoziție sute de produse: de la accesorii și rechizite, până la ținute vestimentare care poartă semnătura Căluțului Cabrat, jucării pentru cei mici și gadget-uri interesante pentru cei mai mari dintre fani.

Concursul s-a desfășurat în perioada 06.11.2013 – 14.01.2014 și a atras pe site un număr de 30.000 de vizitatori unici. 

Câștigătorul Marelui Premiu a intrat în posesia lui vineri, 14 martie 2014, când vremea a permis o cursă de vis cu una dintre cele mai puternice mașini din lume.

Marele câștigător a fost Mihai Tănase din județul Giurgiu. Mihai este student în anul 1 la Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Automatică.

”M-am simțit în siguranță. O experiență superbă. Se conduce extrem de ușor. Are tot felul de sisteme. Demarajul este excelent. Nu îți este frică să depășești, am avut totală încredere în această mașină”, ne-a spus Mihai după ce a mers prin oraș și pe autostradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel