Daniela Gyorfi, despre problemele din căsnicie: Ne certăm foarte mult!

Foto: Instagram Daniela Gyorfi
Foto: Instagram Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele din cuplu.

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și sunt foarte apreciați pentru faptul că totdeauna au fost sinceri când a venit vorba despre relația lor.

Recent, artista a dezvăluit care sunt motivele de discuții în relația sa alături de George Tal și ce neînțelegeri au, de obicei.

Daniela Gyorfi, despre neînțelegerile din cuplu

Daniela Gyorfi a recunoscut în nenumărate rânduri că nu are nici pe departe cea mai perfectă relație, astfel că dese ori a vorbit despre imperfecțiunile din cuplul său, iar de această dată a explicat pe îndelete de la ce pornesc, de fapt, discuțiile dintre ea și George Tal. 

Mai mult, cântăreața a mai spus că ei au o relație cu năbădăi și a povestestit amuzată despre pățaniile pe care le-au avut de-a lungul anilor de când formează un cuplu.

Cu ceva timp în urmă cei doi dezvăluiau faptul că s-au despărțit chiar la două luni după ce își începuseră relația, însă erau tineri pe vremea aceea și lucrurile dintre ei s-au mai așezat, astfel că acum formează o familie foarte frumoasă, având și o fetiță, Maria.

Ei bine, principal motiv de dispută în relația dintre Daniela Gyorfi și George Tal este muzica pentru că ambii parteneri sunt ambițioși și își doresc mereu ca lucrurile să iasă perfecte.

Artista a mai spus și că se întâmplă de obicei să mai pornească discuții și din cauza banilor pentru că a dezvăluit cu sinceritate că George este cam cheltuitor.

"Ne certăm foarte mult"

"Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (...) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor", a declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.

N-au ajuns în fața altarului nici azi

Deși au o relație de mai bine de 15 ani și o fetiță minunată, Daniela Gyorfi și George Tal nu și-au oficializat relația până acum.

"Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta... Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea...", a mai spus Daniela Gyorfi.

Citește și: 

Cabral, remarca GENIALĂ pentru Andreea Ibacka: Iar îmi iau bătaie! Corcodușo, mi-a mâncat ficații

Gabriela Szabo, TAXATĂ de Maricica Puică: Invidia, răutatea... NU mai comenta! Sunt mai bătrână ca maică-ta

Dorian Popa, de urgență la spital. Apel disperat: Nu le mai folosiți! Sângerarea nu se poate opri

Florin Cîțu, căsătorit și divorțat. Detaliul UITAT într-un CV, scos la iveală

Ce este Sharia, amenințarea talibanilor. Regulile impuse femeilor, de NEIMAGINAT, infracțiuni și pedepse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel