Florin Cîțu, căsătorit și divorțat. Detaliul UITAT într-un CV, scos la iveală

Foto: Facebook Florin Cîțu
Foto: Facebook Florin Cîțu

Dovada că premierul Florin Cîțu a fost căsătorit. Detaliul uitat într-un CV.

Premierul Florin Cîțu se află în mijlocul unul adevărat scandal, iar noi detalii continuă să iasă la iveală în spațiul public. 

Dacă totul a început de la documentele și informațiile care arată că premierul Florin Cîțu a fost condamnat în SUA, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. A primit 2 zile de arest și 1.000 de dolari amendă. Se întâmpla când avea 28 de ani și se afla la Universitatea din Iowa. Astfel, fapta s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, acum s-au aflat o mulțime de lucruri despre CV-ul său, în care premierul ar fi mințit.

Conform deciziei instanței, premierul a fost condamnat la acea vreme pentru ”serious misdemeanor”, adică infracțiune gravă. Conform criminaldefenselawyer.com, o infracțiune gravă în Iowa se pedepsește cu până la un an de închisoare și o amendă cuprinsă între 315 și 1.875 USD. O primă acuzație de conducere în stare de ebrietate (OWI) este o infracțiune gravă în Iowa, iar o a doua infracțiune este o infracțiune agravată. Condamnările pentru aceste acuzații pot duce la suspendarea permisului, amenzi și închisoare. Astăzi, o primă infracțiune OWI implică un minim obligatoriu de 48 de ore de închisoare și o amendă de 1.250 USD, aproximativ ceea ce a primit și premierul Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani.  Astăzi, OWI este definit ca acționând un autovehicul cu un conținut de alcool în sânge de 0,8 la mie sau mai mult. 

Și nu este singurul dosar al lui Florin Cîțu din SUA. Vezi aici despre cel de-al doilea dosar, legat de o datorie la o bancă. 

Florin Cîțu, nou detaliu din CV

Potrivit CV-ului premierului, se pare că acesta ar fi divorțat. 

Viața privată a premierului a fost și rămâne încă un mister, însă o mențiune din CV-ului său pare să-l dea de gol.

Potrivit wowbiz.ro, premierul României ar fi fost căsătorit însă a divorțat de soția lui înainte să intre în politică.

CV-ul ar fi fost completat în anul 2006, înainte ca acesta să se angajeze la o bancă din România. Ultimul job trecut în document este cel de la Banca Europeană de Investiții, unde Florin Cîțu a lucrat între 2003 și 2005.

Astfel, acum 15 ani, Florin Cîțu apare "căsătorit" și nu avea copii. 

Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât Florin Cîțu nu a pomenit niciodată despre o soție sau despre un divorț prin care ar fi trecut fie în țară fie peste hotare. De asemenea, identitatea femeii cu care Florin Cîțu ar fi fost căsătorit rămâne un mister până astăzi.

(Vezi imaginea cu CV-ul)

"Iohannis îi cere DEMISIA lui Cîțu". SRS, ipoteză în scandalul coaliției: Cine ar fi a TREIA persoană din joc

Cîțu, umilit și CONCEDIAT de banca la care lucra: I-au mutat biroul lângă toaletă, să-l determine să plece

De această dată este vorba despre concedierea lui de la una dintre cele mai importante bănci din România.  Totul s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, atunci când actualul premier a acuzat la acea vreme că a fost umilit înainte să fie dat afară. 

Tot atunci, Florin Cîțu a cerut despăgubiri de un milion de euro băncii care l-a concediat în 2011, în plină criză economică.

”Am fost înştiinţat ieri că sunt concediat. Nu ştiu dacă acest lucru are legătură cu episodul celebru din 2008, dar nu cred că acesta este motivul. Am decis să acţionez banca în judecată şi sper să câştig", spunea Florin Cîțu în 2011.

Citește mai departe aici

Florin Cîțu, minciună cu studiile în CV

Florin Cîțu a scris în CV-ul oficial că, între 1997-1999, a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și apoi, până în 2002, a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”. În răspunsul către Libertatea.ro, Universitatea de Stat din Iowa spune că „Florin Cîțu a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002. Datele noastre nu indică faptul că a primit un titlu de doctor”. 

Vezi mai multe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel