Daniel Paraschiv, fotbalist la FC Hermanstadt, a refuzat oferta de la Dinamo Kiev: Nu vreau să stau neliniştit eu sau familia mea

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Daniel Paraschiv, golgheterul celor de la Hermanstadt, a refuzat oferta ucrainenilor de la Dinamo Kiev. 

Echipa antrenată de Mircea Lucescu ar fi fost de acord să plătească 1,2 milioane de euro pentru atacant, dar acesta nu vrea să se transfere în Ucraina, din cauza războiului. 

”Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea.  Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar.

De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie”, a declarat Daniel Paraschiv, la emisiunea Fotbal Club.

Paraschiv, dorit de un club din Ungaria 

”Oferta din Ungaria, nu s-a ajuns la o sumă care să mulțumească clubul, nu știu dacă se va realiza, rămâne de văzut. Știu echipa, campionatul e strâns acolo, multe echipe se bat la cupele europene. E o echipă cu ambiție, cu un proiect serios. Nu m-aș duce în Ungaria să mă plafonez, ci să fac un pas în față.

Echipa națională va fi întotdeauna o prioritate, dacă voi marca meci de meci în Ungaria, voi fi cel puțin o variantă pentru selecționer, dacă nu voi fi convocat. N-am să mint, a fost o perioadă frustrantă. Nu am jucat rău, nu mi-am încurcat echipa, dar lumea are anumite așteptări și de acum va trebui să marchez la foc automat”, a mai spus Paraschiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel