Urmărește emisiunea live


Dăncilă: Cu această afirmaţie aţi jignit foarte mulţi români

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri, la finalul dezbaterii moţiunii de cenzură, că actuala guvernare schimbă România în bine în fiecare zi.

"Credeam că aţi învăţat că aveţi nevoie de voturile românilor, şi nu de un concurs de ţipete. Domnule Barna, aţi vorbit de valori europene. Vă reamintesc că atunci când am prezentat programul pentru preşedinţia Consiliului UE, program urmărit de toate statele membre, dumneavoastră făceaţi circ pe holurile Parlamentului. Toţi oamenii de bună credinţă au înţeles cât de multă atenţie acordaţi UE. Care este România dumneavoastră, domnule Barna? (...)

Domnule Iulian Dumitrescu, să spuneţi că România este o mârţoagă este prea mult. Cred că cu această afirmaţie aţi jignit foarte mulţi români şi cred că ar trebui să vă cereţi scuze românilor care privesc de acasă şi vor să vadă lucruri pozitive. Vreau să vă asigur că în Teleorman sunt oameni cinstiţi şi oneşti, oameni care îşi iubesc judeţul şi ţara. (...).

Doamna Turcan, nu vreau să vă jignesc, nici nu vreau să fac aprecieri, pentru că niciodată nu am jignit o femeie şi nu o să o fac nici acum, dar dumneavoastră vă acord credibilitate. Studiile dumneavoastră la Moscova nu vă recomandă ca un specialist în economie a UE. România nu se poate guverna cu glumiţe, ci cu acţiuni ferme şi concrete, iar eu am certitudinea că noi schimbăm România în bine în fiecare zi", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Vezi și: Dăncilă, replică pentru Turcan: Nu am jignit niciodată o femeie, dar...


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel