Dăncilă, replică pentru Turcan: Nu am jignit niciodată o femeie, dar...

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a dat o replică dură Ralucăi Turcan.

”Eu nu jignesc niciodată o femeie, dar pot spune un lucru: că studiile dumneavoastră la Moscova nu vă recomandă ca un specialist în economia Uniunii Europene. România nu se poate guverna cu glumiţe, ci cu acţiuni ferme şi concrete, iar eu am certitudinea că noi schimbăm România în bine în fiecare zi”, a zis Viorica Dăncilă.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat miercuri că România, sub guvernarea PSD, a ajuns să fie considerată o ţară problemă, unde democraţia este încălcată şi angajamente asumate la integrarea în Uniunea Europeană par aruncate la coş.

"Ştiam că domnul Liviu Dragnea a furat voturi, însă dumneavoastră aţi ordonat să furaţi din spate nişte semnături ale unor români nemulţumiţi de una dintre măsurile economice proaste pe care le-aţi luat. Doamnă prim-ministru, v-aţi citit discursul? Pentru că dacă nu vi l-aţi citit înainte cineva şi-a bătut groaznic joc de dumneavoastră. Aţi reuşit să ridicaţi minciuna la rangul deja celebrei incompetenţe care vă caracterizează. Niciodată o moţiune nu a avut o miză mai mare ca acum, astăzi putem salva România sau putem instaura republica Teleorman, la cheremul unei singure persoane. România plăteşte deja un decont extraordinar de mare pentru deciziile luate de Liviu Dragnea împreună cu acest Guvern incompetent condus de Viorica Dăncilă. România a ajuns să fie considerată o ţară problemă, unde democraţia este încălcată şi angajamente asumate la integrarea în Uniunea Europeană par aruncate la coş", a spus Turcan, în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

Ea a adăugat că România a ajuns să fie considerată o ţară impredictibilă, "în care oameni care sunt certaţi cu legea par să facă legea", în care în loc să se respecte legea şi modernizeze instituţiilor "agenda infractorilor este promovată chiar de către Guvern".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel