Dan Manoliu, reacție dură față de cei care au criticat show-ul lui Cezar

cezar-ouatu
cezar-ouatu

Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision 2013, a ripostat dur, într-un interviu acordat pentru Gândul, împotriva celor care au criticat ținuta purtată de reprezentantul României, Cezar Ouatu, dar și show-ul prezentat de acesta pe scena de a Malmo, în Suedia. “Dacă show-ul lui Cezar e kitsch, atunci Jean Paul Gaultier e kitsch, Levintza e kitsch, noi, televiziunea naţională suntem kitsch”, a afirmat Dan Manoliu.

Ținuta purtată de reprezentantul României, Cezar Ouatu, semnată Doina Levinta, precum şi show-ul cu care acesta s-a prezentat la Eurovision, au fost apreciate la scenă deschisă de către designerul Jean Paul Gaultier, a declarat Dan Manoliu.

“Înainte de finală, Cezar a participat la un show televizat, în direct, difuzat la principalul canal al SVT, televiziunea publică suedeză. Printre invitaţii emisiunii s-au numărat şi Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012, şi designerul Jean Paul Gaultier”, a precizat Manoliu.

“Gaultier a afirmat public că i-au plăcut costumaţia şi show-ul lui Cezar. Aşa că, celor spun că a fost un kitsch atât ţinuta cât şi întregul show cu care ne-am prezentat, le răspund astfel: Înseamnă că e kitsch Gaultier, că e kitsch Levinta, şi atunci şi noi suntem tot kitsch”, a reacționat şeful delegaţiei României la Eurovision 2013.

Potrivit sursei citate, Cezar Ouatu a fost felicitat, pentru calitățile sale vocale, și de către Loreen, câștigătoarea concursului Eurovision 2012, cu care s-a întâlnit în spatele camerelor de luat vederi, unde s-au şi fotografiat împreună.

“Amazing! You have a great voice!”/“Uluitor! Ai o voce minunată!”, a reacționat Loreen, cu mâna în dreptul inimii, la vederea lui Cezar Ouatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel