Dan Drăgan, administratorul Forum Thassos, avertisment pentru turişti. "Ca să evitaţi decesul sau internarea în spitalul din Kavala şi/sau Salonic..."

Facebook Forum Thassos / Foto de Ina Damian - ilustrativ
Facebook Forum Thassos / Foto de Ina Damian - ilustrativ

Turiştii români sunt avertizaţi să evite una dintre activităţile care în ultimii ani au prins avânt printre aceştia pe insula Thassos. 

"Ca să evitați decesul sau internarea în spitalele din Kavala și/sau Salonic, nu mai săriți în Giola Mai simplu de atât nu cred că pot să o spun.

Dacă vedeți mesajul ăsta, citiți cu voce tare ca să vă audă și cei din jur.Dacă nu vreți, dați macar o reacție și un comment, ca să vadă cât mai mulți", scrie Dan Drăgan pe Facebook, Forum Thassos.

Un incident a avut loc săptămâna aceasta la Giola. 

"Astăzi am văzut o RĂNIRE GRAVĂ LA CAP la GIOLA.și vreau să întreb ceva:

- CÂTE RĂNIRI VOM MAI VEDEA DIN CAUZA ACESTEI GĂURI?

- DE CE NU SE IMPLICĂ PROCURORUL, PORTUL, POLIȚIA SĂ ÎNCHIDĂ ACEST LOC EXTREM DE PERICULOS PENTRU SĂRITURI?

- TREBUIE SĂ JELIMM MORȚII CA SĂ TREZIM PE UNII DIN VOI?

- VIAȚA TA MERITĂ UN SELFIE?

Un tânăr de 40 de ani a fost internat la spitalul Kavala şi va fi probabil transferat la Salonic. Cu aşa o rană... îmi doresc din toată inima să fie totul bine", a scris Εκαβ Τομέας Θάσου pe Forum Thassos. 

Nu este prima dată când Forum Thassos lansează un astfel de avertisment. În 2022, un român în vârstă de 47 de ani a ajuns la spital în Kavala cu o rană gravă la cap după o astfel de săritură. 

"Azi am avut o întâlnire extrem de interesantă și constructivă cu Port Police Authority din Thassos, ocazie cu care am discutat câteva dintre problemele de interes comun pe care dorim să le rezolvam împreună.Unul dintre subiectele dezbătute a fost cel al săriturilor în apă, în special pentru cei care nu sunt obișnuiți cu astfel de activități, în special la Giola - unde se întâmplă accidente destul de des, câteva dintre ele destul de grave, așa cum a fost cazul romanului de 47 de ani care se află internat în spitalul din Kavala.Așadar vă rugăm, în cazul în care nu doriți să ajungeți la spital, să evitați pe cât posibil să mai săriți în cap, evitând astfel accidentele", se arăta pe Forum Thassos în iulie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel