EXCLUSIV  Cum trebuie să depășești. Titi Aur, despre greșeala făcută de majoritatea șoferilor: Se suspendă permisul timp de o lună / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Titi Aur a spus care este modul corect și legal de a depăși.

La ediția din această săptămână a emisiunii „De Ce Conducem“, la DC News, au fost prezentate mai multe clipuri de pe camerele de bord cu accidente produse din cauza depășirilor necorespunzătoare. Într-unul din aceste cazuri, un autoturism a depășit o întreagă coloană de mașini, inclusiv un camion, și a fost extrem de aproape de a produce un accident frontal mortal cu mașina care circula din sens opus. Expertul în siguranță rutieră Titi Aur a spus care este modul corect de a depăși, pe baza imaginilor cu acest accident.

„În primul rând, respectivul șofer depășea mai multe mașini. Faptul că depășea mai multe mașini este de suspendat permisul timp de o lună. Nu ai voie să depășești decât fiecare mașină în parte. Asta înseamnă să semnalizezi, te asiguri, treci pe contrasens, depășești, iar apoi intri în fața mașinii care până atunci a fost în fața ta. Și tot așa! El depășea coloană.

În plus, în cazul de față, respectivul șoferul nu doar că depășea coloană, ci îi venea mașină din față iar el nu a văzut. A făcut ceva doar în ultimul moment. E aproape inexplicabil. 

Acest incident demonstrează până unde poate să ducă gradul de inconștiență. Dacă cel care era la volan pe contrasens nu era atent, era clar un accident grav.“, a spus, la DC News, Titi Aur, expert în siguranță rutieră.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  De ce Titi Aur nu e de acord în totalitate cu regula că „trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol“ / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel