Cum și când se plantează magnolia. Cea mai mai bună perioadă

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Cum și când se plantează magnolia. Cea mai mai bună perioadă. Dacă îți dorești o magnolie în curtea ta, trebuie să știi cum și când este cel mai bine să o plantezi.

Cum și când se plantează magnolia. Cea mai mai bună perioadă. Magnolia trebuie plantată primăvara, cât mai devreme, înainte de apariţia primelor frunze. Trebuie să faci o groapă în care rădăcina să încapă cât mai bine, potrivit cumsa.ro. Nu o îngropa prea adânc.

Cum și când se plantează magnolia. Cea mai mai bună perioadă. În jurul rădăcinii trebuie să adaugi turbă, îngrăşământ de frunze sau bălegar descompus. Ulterior, în jurul tulpinii trebuie realizat un șanț în care vei turna apă. Cu cât arbustul plantat este mai mic, cu atât este mai necesară legarea lui de un ţăruş, acesta urmând a fi îndepărtat în anul următor.

Cum și când se plantează magnolia. Cea mai mai bună perioadă. Este indicat să foloseşti un fertilizator de bună calitate. Totodată, pe pământul de sub tulpini este indicat să pui talaş. Magnolia trebuie udată o dată pe săptămână, doar dacă solul este foarte uscat sau vara este una secetoasă.

Vezi și: Cum schimbi culoarea hortensiei. Două metode simple pentru culorile roz și albastru

Cum îngrijești orhideea. Frunzele lipicioase și tăierea rădăcinilor putrezite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel