Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Iată un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai

Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai. Sursa - Pexels
Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai. Sursa - Pexels

O cârpă simplă nu poate să ne ajute la curățarea unei tastaturi murdare. De fapt, cea mai mare dificultate este reprezentată de spațiile dintre taste, unde este imposibil de pătruns.  

Prin urmare, vă dezvăluim un truc rapid și inteligent, pentru a vă curăța temeinic tastatura computerului cu bicarbonat de sodiu. 

Bicarbonatul de sodiu este la îndemână, folosit adesea în curățarea casei. Nu uitați, totuși, că bicarbonatul de sodiu nu igienizează, dar este un excelent agent de albire și îi pate da tastaturii  un aspect decent.

Nu arunca resturile de săpun: le poți recicla cu succes și crea arome noi

Pentru a rezolva problema unei tastaturi murdare, puteți recurge la bicarbonat de sodiu, lipici și amidon lichid, potrivit  proiezionidiborsa.it.

Cu aceste trei ingrediente se poate face o pastă, care poate fi întinsă de-a lungul tastelor tastaturii, aderând pe deplin la acestea.

Deoarece este foarte maleabilă, pasta poate pătrunde cu ușurință chiar și în cele mai adânci spații și îi poate reda tastaturii un aspect curat.

 

Nu mai aruncați pliculețele de ceai. Cinci idei geniale cum să le refolosești în viața cotidiană 

Astfel, este posibilă îndepărtarea eficientă a prafului sau murdărie reziduale. Lăsați pasta aplicată pe tastatură să se odihnească câteva secunde ca să adere  mai bine la ele și apoi îndepărtați-o ușor.

Staf: Spălați-vă întotdeauna mâinile înainte de a utiliza computerul.

Pentru a evita murdărirea  tastaturii, nu uitați să vă spălați întotdeauna mâinile înainte de a porni computerul. Nu este greu,dar tocmai din cauza unei astfel de neatenții tastatura se murdărește mult mai mult decât ar trebui.

 

Pune o cană de orez în dulap. Hainele vor fi parfumate și vei scăpa de umezeală

Dacă nu aveți chef să faceți pasta din bicarbonat de sodiu, lipici și amidon lichid, puteți cumpăra un Spray cu aer comprimat.  Această metodă este perfectă dacă trebuie să extragem praful, murdăria acumulată și firimiturile de sub taste.

Spray cu aer comprimat vă va ajuta să vă curățați tastatura de praf și firimituri. Deci, cumpărați un spray obișnuit cu aer comprimat, apăsați capacul și obțineți un jet puternic de aer, care se formează datorită presiunii foarte puternice din interior.

Plante minunate, pe care trebuie neapărat să le avem în casă: purifică aerul și ne îmbunătățesc starea de spirit

Cu acest jet de aer  puteți, fără prea mult efort și foarte eficient, să suflați tot praful de pe butoane, între ele, precum și pe toate contactele disponibile.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel