EXCLUSIV  Cum a început festivalul "Om bun", în 1990. Victor Socaciu: Am pornit cu Mircea Vintilă şi Vali Sterian. De ce au renunţat

Folk
Folk

Victor Socaciu a povestit, într-un interviu acordat DC News, cum a pornit, în anul 1990, festivalul"Om bun", cel care de 29 de ani ţine capul de afiş al evenimentelor de muzică folk din România.

"Festivalul a început în 1990. La anul împlineşte 30 de ani. A fost un proiect care a venit atunci, nici nu ştiam ce impact va avea în timp şi, pur şi simplu, l-am început împreună cu Mircea Vintilă şi Vali Sterian, Dumnezeu să-l odihnească! Apoi am rămas singur să-l organizez, chiar după prima ediţie. Ei s-au retras. Cred că le-a fost mai comod, nu au fost certuri sau altceva.

Şi am organizat şi până în ziua de astăzi ducem această întreprindere. Venea după nişte ani de secetă folk, acest fenomen ‚Om bun’. Ţin minte că puneam o hârtie A4 pe care scriam cine cântă la intrarea la teatru, atât. Şi trei zile sălile erau arhipline şi era o bucurie de neimaginat", a povestit Victor Socaciu.

AFLĂ DETALII AICI: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel