EXCLUSIV  Cruceru, întâmplare care dă fiori: Deși simțeam că nu am virusul, am respectat legea. Fix atunci, sute de oameni inconștienți mergeau la petreceri

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor de la Kanal D, ne-a povestit ce s-a întâmplat când s-a întors din Dominicană.

Întrebat care a fost cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o fetița sa, Dan Cruceru ne-a zis:

”Când m-am întors din Dominicană, am stat două săptămâni în autoizolare. Am stat la parterul casei, iar restul familiei la etaj. Foarte aproape unii de alții, dar fără contact direct. Când am ajuns acasă, Sophia mă aștepta. Nu mai stătuse în brațele mele de mai bine de patru luni, iar brațele mele erau locul acela de siguranță pentru ea, de care se bucura în fiecare zi. Deși nu aveam nimic, deși venisem în România cu o cursă specială, deși simțeam că nu am virusul, am ales să respect legea. Așa că nu mi-am îmbrățișat copiii. Iar Sophia era în fața mea, la 2 metri de mine și mă privea și își dorea să sară la pieptul meu. Și plângea de mi se rupea sufletul și mă întreba: “Tati, dar de ce nu te pot lua în brațe?”. Iar, fix în momentele alea, sute de oameni ignoranți și inconștienți mergeau la petreceri în baruri din Herăstrău. Doamne, câtă revoltă am simțit în clipele alea!”

Deși Covid-19 l-a ocolit, nu a fost atât de simplu cu virusul Dengue pe care l-a căpătat în Republica Dominicană. A stat patru luni acolo unde a prezentat Survivor România pentru Kanal D. Prezentatorul TV se afla chiar la începutul competiției când s-a confruntat cu această situație. De altfel, a fost primul european de acolo care a contractat boala după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel