Critici DURE la Survivor România 2022. CRBL, pus la ZID de colegi: Egoist, parșiv și răutăcios!

Sursa foto: CRBL, captură TV/ ProTv
Sursa foto: CRBL, captură TV/ ProTv

CRBL a fost criticat dur de colegii de echipă. 

Faimoșii sunt dezamăgiți de colegul lor, CRBL. Artistul a primit critici dure din partea colegilor săi. Printre aceștia se numără și Otilia Bilionera, care s-a arătat foarte dezamăgită de colegul său, deoarece nu l-a interesat de starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta este de părere că CRBL este un "om egoist, parșiv și răutăcios".

„Nu am schimbat foarte multe vorbe. Se pare că nu-l interesează ce e cu mine, dar nici nu vreau să mă întrebe. CRBL este un om egoist, pașiv, răutăcios și chiar nu mă interesează”, a spus Otilia.

Cum a fost primit CRBL la întoarcerea de pe Insula Exilului

CRBL s-a întors în tabăra Faimoșilor, după ce a fost trimis în exil. Acesta a declarat că a primit mai multe întrebări de la colegii săi, legate de perioada petrecută în exil. Artistul a precizat că Faimoșii l-au întrebat dacă a fost un trădător și a dezvăluit tacticile din echipa lor, însă i-a asigurat că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

„Am fost întrebat și dacă cumva am fost trădător, dacă am dat din casă. Asta nu se va întâmpla niciodată”, a spus CRBL.

Ramona Crăciunescu a ajuns de urgență la spital

Survivor România 2022 este unul dintre cele mai acerbe competiții. În miez de noapte, Războinicii s-au panicat, după ce și-au dat seama că Ramona Crăciunescu nu se simte bine. Aceștia au găsit-o leșinată pe colega lor. Ulterior, aceasta a fost pusă pe targă și transportată de urgență la spital. Din nefericire, războinica nu participă la jocul de recompensă din cauza unor probleme de sănătate care s-au acutizat în timpul nopții. Nu este prima dată când Ramona Crăciunescu a acuzat stări de rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dan Pavel a anunțat că Ramona Crăciunescu se află la spital, acolo unde este supusă unor investigații medicale. De asemenea, prezentatorul TV a precizat că va reveni cu detalii despre starea ei de sănătate.

”Nu se află Ramona Crăciunescu. A acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic”, a fost anunțul scurt și cuprinzător făcut de prezentatorul emisiunii de la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel