Cristina Dorobanțu (Bravo, ai stil!) face sport de două ori pe săptămână, însă are un secret legat de dieta sa

Foto Instagram
Foto Instagram

Cristina Drobanțu a vorbit despre schimbările pe plan profesional pe care le-a avut în ultima vreme, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cristina Dorobanțu a intrat în lumina reflectoarelor și a câștigat foarte multă popularitate, în urma participării în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de pe Kanal D. Ulterior, după ce s-a încheiat acest proiect, frumoasa șatenă a primit oportunitatea de a prelua cârma emisiunii ”Puterea Dragostei”, prezentată până atunci de Andreea Mantea. Însă, sezonul cinci al emisiunii de divertisment a fost lăsat din nou în mâinile celebrei prezentatoare, motiv pentru Kanal D a hotărât să-i dea Cristinei o nouă provocare: prezentarea știrilor matinale. În exclusivitate pentru Spectacola, Cristina Dorobanțu a vorbit despre aceste schimbări pe care le-a avut în ultima perioadă pe plan profesional și ne-a dezvăluit cum i-a schimbat ultimul proiect viața.

„Există, desigur, diferențe între ceea ce am făcut până acum și ce fac în prezent. Mi-au plăcut și reality-show-ul și emisiunea de divertisment pe care am prezentat-o și rubricile pe care le-am realizat, însă pot spune cu mâna pe inimă că m-am rugat, de când mi-am dat seama că îmi doresc să urmez o cariera în televiziune, să ajung la pupitrul Știrilor Kanal D. Sunt extrem de fericită că mi s-a îndeplinit visul și că jurnalul pe care îl prezint este constant în topul preferințelor telespectatorilor și le mulțumesc.”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru Spectacola.

Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu?

Continuarea materialului, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel