Sărbători 2018 - Crăciun vienez, la Sala Palatului

Crăciun vienez - În ajun de Crăciun, cei ce îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss, vor avea ocazia să se reîntâlnească cu încântătoarea orchestră vieneză Schoenbrunn Palace Orchestra.

Concerul va avea loc din nou pe scenă Sălii Palatului în dată de 22 decembrie, sub egida "Crăciun Vienez", cu începere de la ora 19:00. Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a sărbătorilor de iarnă şi, totodată, o încântare pentru melomani.

"Crăciun Vienez" cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 și 19 și este o întâmpinare imperială şi luminoasă a sărbătorilor de iarnă fiind totodată, o încântare pentru melomani transpunand muzical era plină de farmec a Vienei.

Devenit imnul neoficial al Vienei, celebrul vals vienez Dunărea Albastră, cea mai cunoscută lucrare a lui Johann Strauss a fost compusă acum mai bine de 150 de ani.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume și la nivel internațional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alături de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezența scenică și aspect vestimentar impecabile.

Accesul la concert

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel internațional, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația și Rusia.

Accesul în spațiul de spectacole se face până la ora începerii concertului și pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai în cazul amânării sau anulării spectacolului. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel