Cotimanis, primele declarații după plecarea de "Românii au talent"

Bebe Cotimanis a făcut primele declarații după ce Pro TV a anunțat că noul jurat al emisiunii "Românii au talent" este Florin Călinescu.

Speculaţiile privind înlocuirea lui Bebe Cotimanis în juriul talent-show-ului nu au întârziat să apară, mai ales că nu mai departe de săptămâna trecută, acesta a declarat că se pregăteşte de caravana "Românii au talent".

Bebe Cotimanis a subliniat că decizia i-a aparţinut, precizând totodată că venirea lui Florin Călinescu "nu poate fi decât benefică."

"Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic", a declarat Cotimanis pentru Adevărul.

[citeste si]

Pe de altă parte, cunoscutul actor a dezvăluit că cel mai mult îi va lipsi atmosfera şi sutele de oameni talentaţi, adăugând că le urează foştilor colegi din juriu un sezon la fel de bun ca precedentul.

"A fost foarte frumoasă (experienţa de la Românii au talent – n.red.). Nu a fost obositor, însă, a judeca pe cineva nu este chiar cel mai uşor lucru pe lumea asta. Am avut nopţi în care n-am dormit având mustrări de conştiinţă că intervin în destinul unor talente de excepţie, până la urmă", a mai spus Bebe Cotimanis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel