Coronavirus. Pasageri din Italia, aşteptaţi cu mascaţii pe Aeroportul Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul Internaţional Craiova, au fost aşteptaţi de jandarmi, medici şi zeci de poliţişti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control.

179 de persoane ar fi trebuit să ajungă luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de călători au renunţat la călătorie înainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Craiova. Echipaje de medici epidemiologi, dar şi specialişti de la Spitalul de boli Infecţioase au verificat toţi pasagerii imediat ce au coborât din aeronavă. Două ambulanţe au fost duse în apropierea pistei de aterizare, iar alte autospeciale SMURD aşteptau în afara aeroportului.

Zeci de jandarmi şi poliţişti au asigurat paza. Pasagerii au completat în avion declaraţii pe propria răspundere că nu vin din zone afectate de coronavirus, că nu au intrat în contact cu persoane bolnave şi au menţionat adresele unde vor locui în următoarele 14 zile. Măsurile i-au surprins pe călători, deşi majoritatea purtau măşti medicale încă de la plecarea din Italia, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel