Connect-R dansează, după aproape 10 ani, la Te cunosc de undeva!

Connect-R
Connect-R

Deși a avut mai multe tentative de a dansa, pe parcursul acestui sezon “Te cunosc de undeva!”, și n-a făcut-o din motive doar de el știute, de data aceasta Connect-R chiar o va face.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, el îl va imita pe Michael Jackson cu piesa "Billie Jean" și va dansa din nou, după o pauză de aproape zece ani.

"În tot acest timp, am refuzat să dansez, dar acum chiar voi dansa. Interesant e că la ruletă mi-a picat exact "Billie Jean", o piesă pe care am dansat, în clasa a cincea, la clubul Primavera, din care făceam parte.", spune concurentul de la "Te cunosc de undeva!".

Sâmbătă, "Te cunosc de undeva!" va marca o premieră: toți cei zece concurenți se vor transforma într-un singur personaj, Michael Jackson, într-o gală-tribut dedicată celui supranumit Regele Pop.

La finele serii, vor fi desemnați nu doar câștigătorul acestei gale, ci și finaliștii celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor. Cine vor fi aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, numai la "Te cunosc de undeva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel