Condamnat pentru viol, Robinho revine în fotbalul european

Mandat internațional de arestare pentru Robinho după condamnarea la 9 ani de închisoare pentru viol în grup
Mandat internațional de arestare pentru Robinho după condamnarea la 9 ani de închisoare pentru viol în grup

După plecarea de la AC Milan, cariera lui Robinho a intrat într-un con de umbră. În ultimii ani a jucat la cluburi din Brazilia și China, iar acum este foarte aproape să semneze cu o echipă din Turcia.

S-a remarcat de tânăr, de pe vremea când evolua la Santos, a strâns 99 de selecții la naționala Braziliei și 28 de goluri, a evoluat la Real Madrid, Manchester City și AC Milan. Din 2014, Robinho nu a mai strălucit ca pe vremuri în teren, ba chiar s-a făcut remarcat prin activitățile sale extrasportive, printre care o condamnare de nouă ani de închisare.

Condamnarea a venit din partea unui tribunal italian, după fotbalistul a fost acuzat de viol. Acesta ar fi violat o tânără albaneză într-un cub de noapte din Milan în anul 2013, alături de alți cinci bărbați. Cu toate acestea, cel puțin până la judecarea apelului, brazilianul în vârstă de 33 de ani continuă să joace. Acesta este așteptat de turcii de la Sivasspor să semneze.

Robinho, coleg cu Paul Papp

La Sivasspor, Robinho va evolua alături de Paul Papp, proaspăt transferat şi el de Sivasspor, în această iarnă.

Robinho a sosit în Europa în 2005, la vârsta de 20 de ani, fiind transferat de la Santos la Real Madrid pentru 24 de milioane de euro. În 2008, Manchester City a plătit Realului 43 de milioane de euro pentru transferul brazilianului, iar în 2010, AC Milan l-a cumpărat de la englezi cu 18 milioane de euro.

Sivasspor ocupă locul 8 în Super Lig, la 3 puncte în spatele lui Șumudică și la 6 în spatele primului loc care duce în cupele europene.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel