CONCURS. Premii în valoare de 100.000 de dolari: Creative Business Cup

premii
premii

Concurs, Creative Business Cup, premii în valoare de 100.000 de dolari. Creative Business lansează competiția Cup Creative Seeds, una din cele mai importante competiții din domeniul antreprenoriatului în lume la ora actuală.

Creative Business Cup este compusă din selecții naționale și o finală internațională la Copenhaga, Danemarca.

Cum puteți participa la competiție

Pentru a participa la competiție, cei interesați trebuie să trimită un plan de afaceri de maximum 10 pagini în limba engleză până pe 5 iulie 2014 la [email protected]. Juriul, format din antreprenori cu experiență în industrii creative, se va întruni în luna iulie pentru selecție. Câștigătorul competiției naționale din România va pleca la finala din Danemarca, ce se va desfășura în luna noiembrie 2014.

Pe lângă șansa de a întâlni potențiali investitori, finalistul va putea câștiga unul dintre cele trei premii ale Creative Business Cup la nivel global, a căror valoare totală este de aproximativ 100.000 dolari.

Juriul Creative Business Cup

Juriul selecției naționale a Creative Business Cup în 2014 va fi compus din Eugen Pănescu, Planwerk, Cluj-Napoca, Ovidiu Hrin, Synopsis Media, Timișoara, Dragoș Pîslaru, GEA Strategy & Consulting și Alina Niculescu- Manea, Creative Seeds. Industriile creative din cadrul competiției sunt: design, arhitectură, producție de conținut software, publicitate, edituri și presă, muzică, film și video, arte vizuale și ale spectacolului, meșteșuguri, radio și TV, gastronomie.

„Antreprenoriatul în industrii creative a devenit astăzi principalul motor de creștere economică în Europa. Consider că și pentru România devine o prioritate de dezvoltare astăzi întrucât pune în valoare creativitatea unei generații tinere cu spirit antreprenorial autentic. Un start-up în industrii creative necesită mai puțin capital financiar decât o afacere obișnuită, iar potențialul de piață la nivel global este extraordinar", declară Alina Niculescu-Manea, fondator și director al Creative Seeds.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel