Ciutacu, nervos către Ciolacu: ”Ai voștri nu știu să scrie?” Răspunsul liderului PSD l-a lăsat mască

Marcel Ciolacu l-a lăsat mască pe Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu și Marcel Ciolacu au vorbit despre plângerile penale pe care lideri ai opoziției le-au făcut de-a lungul timpului și prin care mai mulți lideri ai PSD au fost închiși. 

În acest context, Victor Ciutacu l-a întrebat pe liderul PSD de ce nu procedează la fel cum au procedat în trecut alți lideri politici din opoziție, făcând plângeri penale, referindu-se în principal la primarul Clotilde Armand și la Sectorul 1. 

Răspunsul lui Marcel Ciolacu l-a uimit pe Victor Ciutacu, care i-a făcut o promisiune, în direct la România TV.

Vă prezentăm dialogul dintre Marcel Ciolacu și Victor Ciutacu:

Victor Ciutacu: Haideți să vă spun o realitate crudă. Liderii partidului dvs. care au ajuns la pușcărie, au ajuns pe baza unor denunțuri, aproape toată, făcute de lideri ai opoziției de la momentele respective. Năstase, Dragnea, au ajuns pe baza denunțurilor făcute de ăia. Ai dumneavoastră nu știu să scrie?

"Numai eu am semnat vreo 10 plângeri penale împotriva Guvernului! Domnului Cîțu, domnului Orban...", a dezvăluit Marcel Ciolacu.

Victor Ciutacu: Aveți 10 plângeri împotriva Guvernului?

Marcel Ciolacu: Da, vi le trimit pe toate! Și cu numirile de prefecți, și cu ordonanțele date noaptea, cu cele 26 de ordonanțe...

Victor Ciutacu: Da, chiar vreau să mi le trimiteți! Și ați primit vreun răspuns de la procuratură la plângerile penale depuse?

Marcel Ciolacu: Nu! Eu de ce v-am zis să ne ducem în față la DNA?!

Victor Ciutacu, promisiune pentru Marcel Ciolacu

Victor Ciutacu: Deci șeful opoziției a semnat zece plângeri penale și nu a primit niciun răspuns. Domnule președinte, vă promit eu solemn, în numele meu și al postului pe care-l reprezint și pentru care lucrez, că dacă vă duceți cu liderii care care ziceați în față la DNA să faceți concert, congres sau ce vreți dumneavoastră, eu vin cu măsuța acolo și fac talk-show de acolo, din fața DNA-ului. Ori ne ia împreună, ori ne desfășurăm emisiunea! Veniți acolo la emisiune, în fața DNA?

Marcel Ciolacu: Nu trăim într-un stat democratic? De ce să ne ia? Eu nu am furat nimic! Dumneavoastră ați furat ceva?

Victor Ciutacu: Nu, dar ăsta e neapărat un motiv? (...)

Marcel Ciolacu: Eu știu teoria care spune: Să nu-ți fie frică de ceea ai făcut, să-ți fie frică de ceea ce se inventează!

PSD, ”concert” la DNA

Întrebat de Ciutacu dacă PSD va face un ”concert” în față la DNA în cazul în care instituția ”nu se mișcă mai repede pe ce s-a întâmplat” și cu privire la posibile fraude, Marcel Ciolacu a răspuns:

”Dacă așa am spus, s-ar putea să facem concert. Dacă nu putem să facem mitinguri cu mai mult de 500 de persoane. Ei au voie să facă spectacole și mitinguri, dar lumea să vină să îi înjure și să spună că așa nu se mai poate trăi în România, nu au voie decât 500”, a mai completat Ciolacu. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în cadrul discuției. 

”În Guvernul acesta am auzit foarte multe aberații. În România s-au anulat drepturile. Un fost ministru al Justiției ne-a spus că drepturile sunt un lux”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Citește mai multe: PSD, ”concert” la DNA. Ciolacu: Ei au voie să facă spectacole, dar să-i înjure n-au voie decât 500

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel