Cîțu respinge acuzațiile că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la Congres

Florin Cîțu / Foto gov.ro, arhivă
Florin Cîțu / Foto gov.ro, arhivă

Florin Cîțu a respins acuzațiile făcute de Marcel Ciolacu.

Premierul României, Florin Cîțu, a respins acuzațiile făcute de Marcel Ciolacu, președintele PSD, potrivit cărora șeful Guvernului folosește banii românilor într-o luptă electorală din interiorul PNL.

„O acuzație fără sens și pe care o resping imediat și fără niciun fel de dubiu! Dacă vă aduceți aminte, la Vaslui i-am invitat pe primarii de la PSD să vină să discutăm, acum două zile am fost la Asociația Municipiiilor din România”, a spus premierul Florin Cîțu, care a adăugat că „mai multă democrație decât a existat în acest Guvern nu există”.

Acesta a acuzat PSD că a ținut România nedezvoltată. „România a fost lăsată în urmă. Și cine știe cel mai bine cum să dezvolte România decât cei care au fost aleși să dezvolte România”, a mai declarat premierul Florin Cîțu.

Ciolacu, acuzații

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat, marți seară, pe premierul Florin Cîțu că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la Congresul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră, până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. Este evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. (...) Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la Congres”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

VEZI ȘI: Cîțu: Am luat vaccin împotriva Covid-19 pentru mai mulți ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel