Cine va fi "Vocea României"? Află poveștile celor patru finaliști

finala vocea romaniei
finala vocea romaniei

A doua zi de Crăciun va aduce un cadou de 100.000 de euro câștigătorului de la "Vocea României". Cristi Nistor, Julie Mayaya, Tibi Scobiola și Vizi Imre sunt finaliștii concursului, care luptă în această seară pentru premiul cel mare și titlul de voce a României. 

Anul trecut, Ştefan Stan, din grupul lui Smiley, a devenit prima Voce a României, reuşind să se remarce la scurt timp cu hitul „You Give Me Love“, cântat în colaborare cu Alex Velea. Anul acesta, până la finalul concursului, dăinuie o întrebare: Cine va fi următoarea voce a României?

Până la aflarea răspunsului să cunoaștem mai bine poveștile celor patru finaliști.

Cristi Nistor, învățăcelul Loredanei, a cântat la audițiile pe nevăzute piesa „She Will Be Loved“ a formaţiei Maroon 5. El a reușit să întoarcă două scaune- al Loredanei şi pe cel al lui Horia Brenciu. Nistor a avut încredere în Loredana, iar artista l-a complimentat pentru talentul său. „Tu cânţi la fel de natural de parcă ai bea apă“, i-a mărturisit ulterior aceasta. Pentru Nistor, „Vocea României“ este cea mai recentă realizare. El are experienţă în domeniul muzical încă din 2003.  El a participat la mai mulyte festivaluri și a avut album care-i poartă numele, dar şi hitul „Coji de Portocoale“, în colaborare cu Simona Nae. În ultimii ani, artistul a ajuns în finala naţională de la Eurovision, în calitate de compozitor, a cântat în formaţiile Friends şi Avenue şi a locuit o perioadă în Marea Britanie. Pentru el, participarea la „Vocea României“ este mai mult decât o şansă. „Ţine de un moment al vieţii, de un tren pe care îi iei sau nu. Noi, toţi cei care suntem în acest concurs, am avut încredere în format şi am vrut să facem un pas înainte în cariera noastră muzicală prin intermediul show-ului“, a declarat el.

Julie Mayaya, care-l are ca antrenor pe Horia Brenciu, la audiţiile pe nevăzute, a cântat melodia „Hurt“ a Christinei Aguilera. A reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Artista a mizat pe umorul şi profesionalismul lui Horia Brenciu care i-a ales melodii ce i-au pus vocea în valoare şi i-au determinat pe ceilalţi să o compare cu Macy Gray atunci când a cântat piese soul. Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut în Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, ţara de origine a tatălui său, mama fiind româncă. În 2000, Mayaya a început să cânte și şi-a întrerupt studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucureştene, unde a cântat cu diverse formaţii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band şi Yesterday Band. Au urmat înregistrările cu Victor Lavric de la VLP Project, alături de care a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“, iar anul trecut, artista a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.

Tibi Scobiola, învățăcelul lui Smiley, i-a impresionat la audițiile pe nevăzute pe toţi membrii juriului care i-au spus „Da“ şi l-au urmărit cu zâmbetul pe buze în timp ce a interpretat piesa „Ordinary People“. Scobiola  l-a ales pe Smiley pentru a-l antrena. Finalistul a declarat că a venit la show-ul de la Pro TV pentru a-şi ajuta părinţii, care nu au o pensie, cu toate că au zeci de ani de experienţă în industria muzicală. „Nu vreau să îi ajut în sensul să le dau zece milioane pentru telefoane, facturi... Eu vreau să îi fac să trăiască, să se simtă din nou cântăreţi, să trăiască frumos. Mama îngrijeşte bătrâni, iar tata lucrează pe un vas, ca muzicant. Asta ar fi O.K., dar mai face şi altceva. Cară saci de cartofi“, a spus Scobiola care, în cazul în care va câştiga, şi-a propus să doneze o altă parte din bani.n spatele succesului din emisiune, sunt 11 ani de antrenamente şi prestaţii în faţa publicului larg. Tibi Scobiola a devenit mai cunoscut în 2007, când a ajuns în finala de la Eurovision cu piesa „Nu pot să uit“, iar în acelaşi an, şi-a fondat formaţia Tibi Scobiola Band (TSB), alături de care a apărut la concerte şi la emisiuni TV. Artistul este şi fondatorul casei de producţie Boom Boom Production Studio, iar în acest an, trupa sa a lansat piesele „Away“ (în colaborare cu David Deejay) şi „Runnin’“, potrivit Adevărul.

Vizi Imre îl are ca antrenor pe Marius Moga. Cântăreţul spune că a decis să participe la cel de-al doilea sezon al emisiunii după ce o prietenă care a participat în ediţia precedentă l-a convins să-şi încerce norocul. Dacă va câştiga marele premiu de 100.000 de euro, Vizi Imre vrea să-şi construiască o casă de lemn în care să locuiască alături de iubita lui, să investească în carieră şi să doneze o parte din sumă. Artistul vrea să-şi readucă părinţii în ţară, aceştia fiind plecaţi pentru un trai mai bun. Pentru că de-a lungul timpului a fost discreditat din pricina aspectului fizic, artistul s-a temut iniţial de reacţia juriului, însă antrenorul său l-a încurajat pentru talentul de care a dat dovadă. „Meriţi să fii pe scena asta, muzica, pentru tine, vine de la Dumnezeu şi tu te ocupi doar să o modelezi. Sub aparentul calm stă un vulcan“, l-a apreciat Marius Moga. Însă muzica nu a fost singura sa preocupare. După terminarea liceului, Vizi Imre a devenit profesor suplinitor într-un sat, unde a predat cinci materii, iar ulterior şi-a propus să urmeze şi o facultate. A fost admis la teatru, dar a renunţat după un an, considerând că muzica i se potriveşte mai bine şi îi oferă perspective multiple.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel