Chirilă s-a sucit. Moare de grija vârstnicilor din România

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Artistul Tudor Chirilă a vorbit despre bunicii țării, care se vor transforma în educatori în situația în care părinții vor trebui să se întoarcă la serviciu.

Artistul Tudor Chirilă a vorbit despre bunicii țării, care se vor transforma în educatori în situația în care părinții vor trebui să se întoarcă la serviciu, la Digi 24.

Cântărețul a explicat situația sa din acest moment și a pus întrebări autorităților publice care gestionează criza de coronavirus.

„Bucuria, în momentul de față, este că am timp să cânt cât de cât, pentru că e foarte greu. Noi suntem și părinți, și educatori și prieteni ai copiilor noștri. Grădinițele nu se vor deschide prea curând după câte știu. Aici am și eu o remarcă și vreau să adresez o întrebare publică autorităților noastre", a declarat Chirilă, la Digi 24.

Ce se întâmplă cu bunicii?

„Stau să mă gândesc așa, să luăm exemplul unei familii care nu-și permite o bonă, care nu-și permite altceva decât să aducă niște bunici acasă, care să stea cu copiii, în timp ce familia se întoarce la muncă. Suntem cu toții de acord că o familie cu doi copii s-ar putea să nu mai stea în izolare și să se întoarcă la muncă, poate nu mai pot fi ținuți în șomaj tehnic

Oare nu e mai periculos ca niște oameni în vârstă să aibă grijă de copii decât ca acei copii să ajungă într-o situație protejată, să se caută o situație ca copiii să poată merge la o grădiniță? Întreb, oare faptul că grădinițele nu vor funcționa nu vor transforma bunicii acestei țări în educatori? Și nu va fi periculos ca bunicii acestei țări să se plimbe între locuința lor și locuința familiilor nepoților lor?", a adăugat cântărețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel