Chichirău, mesaj pentru Chirica: Soluția decentă e demisia, nu greva japoneză

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cosette Chichirău i-a transmis un mesaj acid primarului Mihai Chirica.

Mihai Chirica intră în grevă japoneză, după ce USR-PLUS a refuzat votarea bugetului local. "Bătălie care nu se mai termină"

Soluția decentă în cazul primarului Mihai Chirica nu este greva japoneză, ci demisia, afirmă liderul USR Iași, Cosette Chichirău: „Dacă nu este capabil să facă un buget, atunci să plece”.

„Dacă nu este capabil să facă un buget, atunci să plece! Soluția decentă în cazul primarului Mihai Chirica nu este greva japoneză, ci demisia. Solicit așadar demisia urgentă a primarului Chirica din funcția de primar al Iașului. Greva japoneză pe care a anunțat-o este o dovadă că nu este apt să mai conducă această instituție. Iașul nu are nevoie de un primar plângăcios și neputincios, ci de un primar competent, capabil să elaboreze un buget axat pe dezvoltare și investiții”, transmite Cosette Chichirău, citează Mediafax.

Reacția liderului USR Iași vine după ce primarul Iașului, Mihai Chirica, a anunțat că va intra în grevă japoneză, de luni, după ce USR PLUS a blocat bugetul orașului, care riscă să intre în incapacitate de plată.

Chirica acuză consilierii USR PLUS că au cerut bani pentru alte localități și le transmite că este dispus la alegeri anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel