Chefi la cuțite, 16 septembrie. Concurent: Toți demonii ies din mine

Ultimul concurent al ediției de luni seară a întrecut așteptările celor trei jurați Chefi la cuțite, în cea de-a treia jurizare pe nevăzute. 

Pentru prima dată în acest sezon, chefii Bontea și Dumitrescu au pus concomitent cuțitul de aur pe masă fără nicio ezitare, însă cel mai talentat bucătar întâlnit de jurați până în acest moment a făcut o alegere sigură și rapidă: "Am simțit de la început că chef Sorin este pe aceeași lungime de undă cu mine și avem aceeași viziune. Sunt mândru de acest cuțit de aur, și foarte măgulit de cel de-al doilea, pentru că a venit de chef Florin, care este pasionat de deserturi", a afirmat concurentul, ce a obținut un pașaport de trecere către battle-uri, fiind astfel primul concurent din echipa lui chef Sorin.

Deși gătește de doar patru ani și mărturisește că această meserie a învățat-o mai mult "din cărți", Alexandru Popa a venit în cel mai iubit show culinar cu un singur scop, și anume să intre direct în echipe. Desertul său de ciocolată cu tonka, migdale și boabe de cacao prăjite, completat de un lichior de lemongrass a făcut deliciul juraților și i-a îndeplinit cel mai mare vis: "După patru ani de meserie, dacă faci un așa desert este foarte, foarte bine! Ești un băiat extrem de talentat și ai un plus în fața multora- ai inteligență", a spus chef Florin.

"Locul în care toți demonii din mine ies"

La 27 de ani, Alexandru a lucrat în foarte multe domenii - de la bursă, a ajuns la petshop, ca mai apoi să se specializeze în pizza, însă cursul de bucătărie pe care l-a urmat i-a dat de înțeles că aceasta este menirea lui: "Deși nu sunt foarte sociabil, bucătăria pentru mine e nebunie. Este locul în care toți demonii din mine ies la iveală, locul unde nu am nicio limită", mărturisește tânărul.

Așadar, chef Sorin Bontea se poate mândri deja cu primul concurent din echipa sa, un tânăr extrem de talentat ce își dorește să se dezvolte la Chefi la cuțite și să ridice bucătăria și cofetăria la nivel de artă: "Dragii mei, acesta este cuțitul meu de aur!", a adăugat juratul extrem de entuziasmat la finalul serii.

Nici mai mult, nici mai puțin de 1.605.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit luni seară Chefi la cuțite, în minutul de maximă audienţă de la 20.52. Pe întreg intervalul orar de difuzare al show-ului, la orașe, emisiunea a fost lider de piață cu o medie de 6,2 puncte de rating şi 16,1 % cota de piaţă, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 5.7 puncte de rating şi 14,9 procente din cota de piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel