Chefi la cuțite: Puiu, ELIMINAT prin SABOTAJ, 25 aprilie. Cea mai nedreaptă eliminare

Chefi la cuțite 2017. Marți seară a fost un dezastru la Chefi la cuțite 2017. Unul dintre cei mai iubiți și experimentați bucătari - Vasile Puiu Gabriel - a fost eliminat. Nu a ajuns în semifinale, deși chiar era demn de marea finală, dacă nu chiar să câștige Chefi la cuțite 2017. 

Chefi la cuțite 2017. De-a lungul timpului, Vasile Puiu Gabriel a avut cele mai bune farfurii. De fapt, în el stătea echipa verde a lui Chef Sorin Bontea. Se supăra atunci când vedea că unii dintre colegii săi nu trag pentru echipă și a intrat în conflict, de multe ori, cu Roxana Pârjol, concurentă eliminată în urmă cu mai multe ediții.

Chefi la cuțite 2017. La proba de duel de marți seară, Rodovica Nina Rus a tras un bilețel pe care scria "Vasile Puiu Gabriel". Astfel, concurenta din echipa portocalie i-a dat acestuia din urmă să facă un desert cu un aliment dificil: banana roșie. "I-am dat banane lui Puiu pentru că se potrivesc cu tenul lui", a zis fericită Nina. Apoi, tot ea a spus: "M-am dus și am furat cele mai coapte banane din cămară. Le-am rupt și le-am ascuns sub ceapă ca să nu le găsească Puiu", gest care arată o totală lipsă de fairplay și chiar sabotaj.

Chefi la cuțite 2017. Până la urmă, cel mai slab preparat de marți seară a fost al lui Puiu, lucru care l-a făcut pe Chef Sorin Bontea să izbucnească în lacrimi. Apoi, Puiu a spus că el oricum a vrut să plece, deși este greu de crezut acest lucru ținânt cont că era printre cei mai buni. "Am preferat să renunț... nu la modul că sunt slab sau laș. Nu. Am decis că este mai bine să am liniște. Eu am vrut să plec", a zis Puiu la finalul emisiunii.

Chefi la cuțite 2017. "Cât ești de bun, dacă nu ai noroc, degeaba! M-aș fi bucurat să ajungă până în semifinală", a zis Chef Sorin Bontea care a fost total uimit de eliminarea de marți seară.

Chefi la cuțite 2017. "Experiență wow, prieteni, oameni minunați chiar dacă uneori au fost răi sau buni. Am fost eu 100%, nu regret nimic. Totul în lume se întâmplă cu un motiv... încă o dată vă mulțumesc. Nu judec pe nimeni ce a spus despre mine sau ce a făcut aiurea pentru mine", a scris Vasile Puiu Gabriel pe Facebook după ce a fost eliminat. 

Chefi la cuțite 2017. În concurs, a mai rămas un concurent la fel de bun ca Puiu. Este vorba despre Gianny Bănuță, concurentul echipei mov, de la Chef Cătălin Scărlătescu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel