CHEFI la CUȚITE. Concurent eliminat, 24 aprilie: NU MĂ AȘTEPTAM!

Chefi la cuțite de luni, 24 aprilie, s-a mai lăsat cu o eliminare.

De această dată, cel care a părăsit competiția a fost Mureșan Iuliu Mihai. Astfel, echipa portocalie, a lui Chef Florin Dumitrescu, a rămas în trei oameni.

"Pentru mine, competitia s-a incheiat! In primul rand, ma bucur enorm ca am avut sansa sa cunosc oameni minunati pe parcursul filmarilor si dupa. As putea chiar spune ca majoritatea oamenilor peste care am dat au un caracter exceptional.

In al doilea rand, sa fiu sincer nu ma asteptam sa ies azi, dar respect decizia chefilor cu capul sus, cat pot. Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si care m-ati incurajat cu mesajele voastre frumoase.

Sunt inca tanar, la 24 de ani, cu 3 ani experienta intr-o bucatarie japoneza, am reusit din 4-5000 de oameni, care s-au inscris la concursul asta, sa ajung in primii 13! Eu zic ca am reusit sa ajung foarte departe.

Oare pe viitor cu mult mai multa experienta si mai stapan pe mine, ce o sa reusesc? Sunt convins ca o sa ajung departe, pentru ca o sa muncesc pentru asta, nu la fel, mult mai mult.

Pot sa spun ca am incercat sa fiu corect pana la sfarsit intr-o competitie in care nu toata lumea a reusit. Eu am incercat sa gatesc atat cat stiu si sa las dramele pentru alti. Singur am ajuns aici si singur am plecat! Va doresc o seara frumoasa si mult succes celor care au trecut mai departe. Se aproprie finala, cel mai bun bucatar si OM sa castige!", a spus Mureșan Iuliu Mihai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel