Cezara Dafinescu, detaliu NEȘTIUT despre Ilie Năstase. Ce s-a întâmplat între ei: Toată lumea ȘTIE

Cezara Dafinescu a spus totul despre relația cu Ilie Năstase. 

Cezara Dafinescu are 72 de ani, o carieră impresionantă, întinsă pe parcursul a mai bine de 40 de ani și o poveste de viață incredibilă.

A jucat în numeroase filme de succes în România, dar şi în foarte multe piese de teatru, dar puțină lume ştie despre faptul că a cochetat şi cu sportul în tinereţe, făcând atletism în lotul național, acolo unde a obţinut rezultate foarte bune.

Relația cu Ilie Năstase

În trecut, s-a scris că actrița ar fi avut o idilă cu Ilie Năstase, iar Cezara Dafinescu a vorbit despre asta, zilele trecute, într-un interviu pentru Acces Direct de weekend.

Aceasta a povestit cum au decurs primele întâlniri cu sportivul, dar a preferat să lase oarecum neclară natura relaţiei pe care a avut-o cu marele campion.

"Am fost colegă de liceu cu Ilie Năstase. Trăind cu bunica la Sibiu am vrut să fac balet, dar creșteam foarte înaltă. Am ales ce a fost diametral opus de balet: atletismul. Mătușa mea m-a luat la ea la școală de atletism. Am devenit și campioana țării la campioni mici, la înălțime. Așa m-am întâlnit cu Ilie, eram în lotul țării. Eu la atletism, el la tenis.

Tu spui că pe Ilie toată lumea îl știe că el nu s-a ferit, că a curtat și atunci să spun din partea mea că toată lumea mă știe pe mine, că nu a existat bărbat care să-mi facă curte", a declarat Cezara Dafinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel