Cele mai scumpe și mai ieftine orașe din lume în 2017

Singapore este cel mai scump oraș mare de pe Pământ, iar Almaty, din Kazahstan, cel mai ieftin, conform unui studiu anual al prețurilor efectuat la scară largă.

Sondajul despre costurile de zi cu zi din toată lumea realizat de Economist Intelligence Unit a evaluat mai mult de 150 de achiziții diferite din 133 de orașe din întreaga lume pentru a stabili unde să călătorească turiștii în funcție de buget - și ce orașe să evite.

Orientul Îndepărtat și Europa de Vest domină clasamentul la limita superioară. Singapore, care a dominat topurile timp de patru ani consecutivi, este urmat de Hong Kong, în timp ce Zurich și două orașe japoneze - Tokyo și Osaka - completează primele cinci locuri din clasamentul celor mai scumpe orașe din lume. Seul, Geneva, Paris și Copenhaga, de asemenea, sunt prezente în top 10.

[citeste si]

Londra a căzut de pe al șaselea loc anul trecut pe al 24-lea, urmare a declinului lirei sterline după votul de anul trecut în favoarea Brexit.

La polul opus, potrivit The Telegraph, se află Almaty care i-a luat locul lui Lagos din Nigeria la titlul de cel mai ieftin oraș din lume. Cel mai ieftin nu echivalează însă cu cel mai periculos, astfel că vă puteți aventura fără teamă.  

India, arată, de asemenea, a un pariu bun pentru călătorii cu buget restrâns, cu Bangalore, Chennai, Mumbai și New Delhi, în top 10 cele mai ieftine orașe din lume. După Almaty,  București, Kiev și St Petersburg oferă cele mai mici prețuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel