Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre este de părere că "Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană 2019" este un avantaj pentru România.
[citeste si]
„Felicitări în primul rând pentru că în 2019 veţi fi capitala gastronomiei. Cred că este un avantaj pentru România. Aţi mai fost şi Capitală Europeană a Culturii. Asta arată cât de bine merge activitatea aici în Sibiu din toate punctele de vedere", a declarat ministrul Turismului, care, potrivit Agerpres, participă vineri, la Sibiu, la Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).
Alin Borcea, preşedintele ANAT a apreciat, de asemenea, că „produsul Sibiu este un produs bun şi foarte bun”.
Regiunea Sibiu şi Regiunea Egeea de Sud (Grecia) au primit în ianuarie, la Atena, titlul de Regiune Gastronomică Europeană pentru anul 2019, în prezenţa reprezentanţilor de la Institutul Internaţional de Gastronomie, Cultură, Artă şi Turism.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu