Cel mai penibil moment de la decernarea premiilor Oscar - VIDEO

Actriţa Stacey Dash, celebră pentru un rol în filmul "Clueless", ar putea fi protagonista celui mai penibilmoment al Galei Oscar 2016, după ce, în scurta apariţie pe scena evenimentului, a făcut un comentariu controversat cu tentă rasistă, care a atras imediat reacţii.

La cea de-a 88-a Gală a premiilor decernate de Academia americană de Film, prezentatorul Chris Rock a declarat că sunt luate măsuri pentru remedierea problemelor de diversitate, invitând-o pe scenă pe "noua directoare a programului de integrare a minorităţilor".

"Apoi, s-a întâmplat ceva într-adevăr penibil... Pe scenă a apărut Stacey Dash".

În ultimele luni, actrița s-a remarcat prin comentarii cu tentă rasistă care au generat o serie de controverse.

Pe scena Galei Oscar, Stacey Dash a afirmat, adresându-se audienţei: "Să aveţi o Lună fericită de Istorie a Persoanelor de culoare!"



În sală, camerele de luat vederi au surprins imediat reacţia artistului canadian The Weeknd şi a modelului Chrissy Teigen, scrie antena3.ro.

Anticipând criticle, actriţa a postat pe Twitter următorul mesaj: "Cine este Stacey Dash şi de ce am venit pe scena Oscarurilor. Trebuie să încetăm să ne plângem că ne-ar oprima albii, nu ar trebui să boicotăm Premiile Oscar şi trebuie să îi oferim susţinere prezentatorului Chris Rock", a subliniat Dash.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel