Cel mai frumos bărbat din lume este de profesie tâmplar

Un tânăr danez, de profesie tâmplar, a fost desemnat oficial cel mai frumos bărbat din lume. 

Mister World 2014, Nicklas Pedersen. Nicklas Pedersen, originar din Danemarca și în vârstă de 23 de ani, a câștigat finala concursului Mister World 2014, organizată, duminică, în Marea Britanie, competiție la care au participat reprezentanți din 46 de țări.

De profesie tâmplar, tânărul Nicklas Pedersen, a câștigat titlul de cel mai frumos bărbat din lume grație „performanțelor sale pe durata întregii competiții, cărora li s-au adăugat un chip frumos, o personalitate puternică și un caracter de învingător", potrivit organizatorilor, scrie stirileprotv.ro. 

Mister World 2014, Nicklas Pedersen. Concursul i-a adus lui Nicklas Pedersen, pe lângă titlul de Mister world, și un cec în valoare de 50.000 de dolari, bani cu care dorește să își înființeze propria companie. 

Nicklas Pedersen a mărturisit că este "cel mai norocos bărbat din lume" și că se bucură "din plin de viață", mărturie stând și o fotografie realizată alături de cea mai frumoasă femeie din lume, Megan Young, câștigătoarea titlului de Miss World 2013. Imaginea a fost apreciată de internauți, fiind răsplătită cu zeci de mii de like-uri pe Facebook.

Nigerianul Emmanuel Ifeanyi Ikubuse și mexicanul Jose Pablo Minor s-au clasat pe următoarele locuri la Mister World 2014, concurs care a implicat mai multe probe, inclusiv întreceri sportive, prezentări de modă, dar și un antrenament alături de trupele de comando britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel