Ce va face Marius Crăciun cu banii de la Ferma. Gest special

Concurenți Ferma
Concurenți Ferma

Marius Crăciun, marele câștigător de la Ferma, a dezvăluit ce va face cu banii câștigați în urma bătăliei cu Moroșanu, de la PRO TV.

Tânărul Marius Crăciun a emoționat o țară întreagă, după ce a declarat ca își va ajuta familia să scape de rate și cheltuieli.

"Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă!

CITEȘTE ȘI Fosta iubită a lui Pastramă și-a refăcut viața. Cine este noul bărbat care o face fericită

Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă", a declarat Marius Crăciun pentru click.ro.

Cine este Marius Crăciun


Tânărul de 23 de ani este sportiv de performanță și face parte din lotul național de judo. Originar din Piteşti, Marius Crăciun a mai participat la o altă emisiune difuzată de Pro TV, Ninja Warrior România, și a ajuns chiar în finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel