Ce trebuie să conțină sucul anti-îmbătrânire

Foto Pexels
Foto Pexels

Prin consumul de sucuri naturale și proaspete poți să te bucuri de nutrienții esențiali mai ales atunci când îți este foame sau ești pe fugă.

Ce trebuie să conțină sucul anti-îmbătrânire

Odată cu înaintarea în vârstă, vitaminele și nutrienții zilnici devin tot mai importanți având în vedere că organismul trece prin numeroase schimbări. În general, sucurile din plante, cu un gust dulceag oferit de mere sau pere, vin la pachet cu vitamine, minerale și antioxidanți.

Întotdeauna folosește în aceste sucuri verzi spanac sau kale, dar și castraveți. Aceste ingrediente oferă hidratare, antioxidanți.

Similar salatei kale, spanacul vine la pachet și cu beneficii semnificative pentru sănătatea inimii. Când bei un suc verde, asigură-te că acesta conține salată kale, spanac sau castravete și un fruct, precum măr sau pară, notează csid.ro.

Condimentul pe care să îl pui în cafea ca să scapi de stările de neliniște

Ce ai spune de o cafea cu cardamom?

Cardamomul este un condiment cu un gust dulce și ușor picant, cu aromă de eucalipt, citrice. Adăugat în cafea, îi conferă un gust aparte și un miros fabulos. În trecut, cardamomul era utilizat nu doar pentru gustul său deosebit, ci și pentru a combate sau ameliora diverse probleme de sănătate. Datorită mineralelor, vitaminelor și uleiurilor esențiale conținute, cardamomul ar putea avea efect benefic asupra sistemului nervos, ameliorând afecțiuni precum anxietatea.

Cum se prepară cafeaua cu cardamom

Este important să reții că nu se folosește o cantitate mare de cardamom în cafea. În caz contrar, băutura va fi foarte amară. Dacă vrei să prepari acasă această combinație interesantă, zdrobește o singură boabă de cardamom într-o ceașcă de cafea. Ulterior, poți adăuga mai mult sau mai puțin, în funcție de cum ți se pare gustul. Și poți înlocui zahărul cu scorțișoara. Condimentele se pun în cafea abia după ce aceasta a stat la infuzat în apă fierbinte. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel