Ce serate se deschid în iunie la Biblioteca Lucian Blaga

Seratele bibliotecii, un proiect care se bucură de o tot mai mare popularitate în rândul albaiulienilor, vor avea loc data de 25 mai 2018, la Sala de lectură a bibliotecii, cu începere de la ora 19:00.

Proiectul face parte din cadrul programului. Parteneriate și este coordonat de Cristina Alba, președinta Asociației ,,Sfânta Maria Magdalena" și de Daniela Floroian, responsabil de proiect din cadrul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga" Alba.

Proiectul ,,Seratele bibliotecii" se derulează ca un proiect viu, interactiv, multi-art și este moderat de către părintele Pimen de la mănăstirea din Oarța de Sus, județul Maramureș. Tema care va fi dezbătută în această luna este ,,Despre fericire" și a fost propusă la precedenta ediție de către cei prezenți la întâlnire. Proiectul este deschis tuturor celor care doresc să dezbată această temă într-un mediu cultural atractiv în care dezbaterile celor prezenți se împletesc cu muzica și poezia.

Acest proiect este organizat lunar de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga" Alba, în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena" din Oarța de Sus și urmărește dezvoltarea unor parteneriate între bibliotecă și alte entități culturale astfel încât biblioteca să devină un spațiu multicultural aflat în slujba comunității locale pe care o deservește.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel