Ce se află în spatele noului logo al YAHOO! - VIDEO

YAHOO! are un nou logo. Compania este în plin proces de modernizare, proces început în anul 2012 de Marissa Meyer, în momentul în care a preluat conducerea, și care a culminat cu achiziția uneia dintre cele mai cool companii tehnologice de pe planetă: Tumblr. 

O explică chiar Meyer pe profilul său de Tumblr: „Nu schimbasem logo-ul de 18 ani. Marca noastră, reprezentată de logo, valorează 10 miliarde de dolari. Așa că, deși este momentul schimbării, nu este ceva pe care putem să îl facem așa ușor”.

Respectă natura umană

Noul design a fost realizat de către o echipă internă într-un weekend de vară, iar Meyer a participat la acesta. Condițiile care trebuiau respectate: tineresc, sofisticat, modern, fresh, dar respectând rădăcinile.

Logotipul evită liniile drepte pentru că sunt extrem de rare în realitate, așa că Meyer consideră că prin noul logo se dă o dimensiune umană imaginii companiei. Cât despre culoare, s-a păstrat Pantone Violet C. Iar scrisul a fost adaptat la tendințele actuale. Meyer o ilustrează printr-un gif:

Vechiul logo:

Noul logo:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel