Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut: Bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e / video

Captură video Instagram Cătălin Scărlătescu
Captură video Instagram Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu s-a întors de la filmările pentru „America Express” și i-a uimit pe toți cu felul în care arată.

Cătălin Scărlătescu a slăbit în timpul filmărilor pentru cel mai dur reality show de aventură. A postat pe pagina sa de Instagram un clip în care s-a îmbrăcat cu hainele purtate în primăvară și care acum i-au rămas mari.

„Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram, unde a publicat următorul filmuleț:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, nouă „casă” în sezonul 10 „Chefi la cuțite”

Marea revenire a maeștrilor bucătăriei la Antena 1 vine cu multe nouțăți care vor adăuga savoare rețetei deja consacrate a celebrului show culinar. Sezonul 10 Chefi la cuțite va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei Chefi sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară din România, ocazia perfectă pentru a dechide porțile unei noi “case”, în care se vor da cele mai grele bătălii gastronomice.

Noul platou, care împrospătează estetica show-ului, dându-i grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special, este cadoul aniversar pentru Chefi, de care se bucură, totodată, și concurenții, întrucât decorul s-a schimbat în toate zonele de desfășurare a show-ului: de la platoul în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor. Decorurile pregătite până în cele mai mici detalii i-au luat prin surprindere pe cei trei Chefi.

“Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte nouțăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare", a dezvăluit Chef Sorin Bontea.

“Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu. Toate ingredientele proaspete cu care este asezonată următoarea competiție Chefi la cuțițe telespectatorii le vor descoperi din toamnă, la Antena 1.

 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel