CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat

Elena Bârsan / 19 dec 2015 / 07:48 Salveaza PDF Comentarii
vocea-romaniei
Descriere foto: vocea-romaniei

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Vineri seară a avut loc finala show-ului Vocea României, difuzată de ProTv. Cei trei antrenori rămași în cursa pentru marele trofeu, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga s-au întrecut de-a lungul serii în duete spectaculoase, momente originale și pline de emoții.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. În urma voturilor publicului, marele câștigător al trofeului Vocea României este Cristina Bălan. Locul doi a fost ocupat de Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, în vreme ce Smiley a ocupat ultimele locuri ale clasamentului cu Tobi Ibitoye și Michel Kotcha 

Seara a fost deschisă de Smiley, care l-a trimis pe scenă pe Tobi Ibitoye  cu o interpretare originală a melodiei Feeling Good a Ninei Simone. Nici Michel Kotcha nu s-a lăsat mai prejos, întrucât a creat un moment plin de emoție pe ritmurile melodiei Unchained Melody.

Moga nu s-a lăsat mai prejos, ba chiar a adus întăriri. Pentru a-l susține pe Tomi Weissbuch, în această seară a urcat pe scena alături de el Andra. Aceștia au interpretat un cântec tradițional românesc într-un mod special. 

Tudor Chirilă și-a exprimat în mod clar dorința de a câștiga din nou trofeul de la Vocea, de data aceasta cu singura fată care a mai rămas în concurs, Cristina Bălan. Acesta a urcat pe scenă alături de eleva lui și au cântat împreună melodia ”Vama Veche” a trupei Vama. 

Prezența lui Adi Despot pe scena de la Vocea a ridicat în picioare întreaga sală. Melodia ”Praf de stele” a fost pe buzele tuturor celor prezenți în sală, iar momentul emoționant a fost aplaudat îndelungat. 

Din partea echipei Smiley au mai urcat pe scena de la Vocea  Alina Eremia și Dan Bitman cu trupa Holograf, pentru a-i susține pe Tobi Ibitoye și Michel Kotcha. Nu în ultimul rând, trio-ul excepțional din ehipa Smiley a interpretat  melodia ”Acasa”. 

Cristina Bălan a făcut show alături de Corul Regal, iar Moga a urcat și el pe scenă alături de Tomi cu un hit al anilor '90.

Înainte de anunțarea clasamentului, a urcat pe scenă deținătorul en-titre al trofeului, Tiberiu Albu, care a făcut spectacol alături de trupa sa. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25