CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. Vineri seară a avut loc finala show-ului Vocea României, difuzată de ProTv. Cei trei antrenori rămași în cursa pentru marele trofeu, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga s-au întrecut de-a lungul serii în duete spectaculoase, momente originale și pline de emoții.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. În urma voturilor publicului, marele câștigător al trofeului Vocea României este Cristina Bălan. Locul doi a fost ocupat de Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, în vreme ce Smiley a ocupat ultimele locuri ale clasamentului cu Tobi Ibitoye și Michel Kotcha 

Seara a fost deschisă de Smiley, care l-a trimis pe scenă pe Tobi Ibitoye  cu o interpretare originală a melodiei Feeling Good a Ninei Simone. Nici Michel Kotcha nu s-a lăsat mai prejos, întrucât a creat un moment plin de emoție pe ritmurile melodiei Unchained Melody.

Moga nu s-a lăsat mai prejos, ba chiar a adus întăriri. Pentru a-l susține pe Tomi Weissbuch, în această seară a urcat pe scena alături de el Andra. Aceștia au interpretat un cântec tradițional românesc într-un mod special. 

Tudor Chirilă și-a exprimat în mod clar dorința de a câștiga din nou trofeul de la Vocea, de data aceasta cu singura fată care a mai rămas în concurs, Cristina Bălan. Acesta a urcat pe scenă alături de eleva lui și au cântat împreună melodia ”Vama Veche” a trupei Vama. 

Prezența lui Adi Despot pe scena de la Vocea a ridicat în picioare întreaga sală. Melodia ”Praf de stele” a fost pe buzele tuturor celor prezenți în sală, iar momentul emoționant a fost aplaudat îndelungat. 

Din partea echipei Smiley au mai urcat pe scena de la Vocea  Alina Eremia și Dan Bitman cu trupa Holograf, pentru a-i susține pe Tobi Ibitoye și Michel Kotcha. Nu în ultimul rând, trio-ul excepțional din ehipa Smiley a interpretat  melodia ”Acasa”. 

Cristina Bălan a făcut show alături de Corul Regal, iar Moga a urcat și el pe scenă alături de Tomi cu un hit al anilor '90.

Înainte de anunțarea clasamentului, a urcat pe scenă deținătorul en-titre al trofeului, Tiberiu Albu, care a făcut spectacol alături de trupa sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel