Darius Mabda este marele câștigător în finala ”Românii au talent” 2022. Emanuel Ion, pe locul 2

Foto Facebook / Românii au talent
Foto Facebook / Românii au talent

Finala celui de-al 12-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” a avut loc vineri seară. 11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător.

UPDATE 14: Darius Mabda a câștigat! Podiumul a fost completat de Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Martina Meola, care a ocupat locul al treilea. Darius Mabda este și câștigătorul premiului de originalitate din sezonul 12. Tânărul a oferit un moment emoționant, alegând să danseze pe melodia „In Your Room” a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții.

Locul 1 - Darius Mabda

Locul 2 - Emanuel Ion 

Locul 3 - Martina Meola

Locul 4 - Alex Dowis 

Locul 5 - Aurel Niamțu

UPDATE 13: START VOT! 

UPDATE 12: Martina Meola a avut o prestație uluitoare, fiind aplaudată îndelung de juriu și public. 

Andra: „Tu ești preferata mea din acest sezon. Nu ai cum să nu apreciezi un astfel de talent!”

Andi Moisescu: „Ești un pianist desăvârșit. Tu ești fenomenul acestei emisiuni!”

UPDATE 11: Raisa Radu a ridicat juriul în picioare cu timbrul ei special. A interpretat melodia „Family portrait” a artistei Pink.

Andi Moisescu: „Nu știu dacă de acasă se simte la fel, dar aici ai reușit să declanșezi o emoție incredibilă!”

UPDATE 10: Băieții de la X-treme Brothers și-au arătat forța printr-o prestație urmărită cu sufletul la gură de jurați.

Andra: „Ne țin cu sufletul la gură de fiecare dată, din toată punctele de vedere. Nu ne-ați dezamăgit. Sunteți ca un puzzle uman, dar cu mușchi.”

X-treme Brothers înseamnă: Coman Laurențiu, Coman Valentin și Dobre Ionuț.

UPDATE 9: Zametheea a avut o prestație uluitoare, aplaudată îndelung de juriu și public. „S-a pustiit țara că ne fură unii tot ce avem. Apără, Doamne, regatul tău de prostie și trufie. Dă-ne viitorul nostru înapoi (...) N-am de gând să las țara asta să moară. Iartă-i pe români că au fost hoți și-au fost hapsâni... Suntem mulți și vrem dreptate! Sunt aici să schimb ceva.. Sunt aici să schimbăm ceva”, a spus Zametheea în cadrul momentului său. 

UPDATE 8: Emanuel Ion a încântat publicul și juriul cu o piesă compusă de el. 

UPDATE 7: Ana-Maria Mircea și-a etalat calitățile vocale cu o interpretare memorabilă. Tânăra a interpretat melodia „Până când nu te iubeam” a Mariei Tănase.

Mihai Bobonete: „Absolut uluitor! A fost ceva senzațional! Varianta ta este acum preferata mea! Cred că va fi unul dintre principalele momente virale de la Românii au talent!”

Andra: „Eu din preselecții am asociat-o pe Ana-Maria cu Maria Tănase! Ai cântat așa de frumos! Nu ai cum cu vocea asta să nu-i cucerești pe cei de acasă! Te iubesc!”

UPDATE 6: Alex Dowis a ridicat publicul în picioare. 

Andi Moisescu: „Pentru mine, ești cel mai bun povestitor pe care l-am întâlnit în 50 de ani de viață. Este ceva de domeniul irealului. Sunt emoționat până la lacrimi. Mă consider extrem de norocos că am trăit emoția de a-ți vedea lucrările.”

Dragoș Bucur: „Băiatul meu cred că a recunoscut imaginile din Micul Prinț. (...) E foarte bine că tu facI artă, dar ai și un mesaj.”

UPDATE 5: „Un om atins de înger” așa l-au prezentat Smiley și Pavel Bartoș pe Aurel Niamțu, următorul concurent care a urcat în marea finală.

„Soția mea a murit în brațele mele. După ce am înmormântat-o, mi-era frică să stau singur în casă. (...) Când am simțit că mă prăbușesc, a trebuit să fac ceva. Să cânt. Acolo îmi găsesc liniștea. De sus, de unde mă privește soția mea, îmi dă puterea de a trece peste greutăți”, a spus Aurel Niamțu.

Acesta a oferit o nouă interpretare emoționantă pe scena talentelor. Artistul a cântat melodia „Mă-ntorc acasă”.

UPDATE 4: Gabriela Dincă a oferit juriului și publicului un moment absolut spectaculos. 

Andi Moisescu: „Câtă sensibilitate și cât talent pentru un copil. Te admir pentru maturitatea ta artistică. Aș vrea să le mulțumesc din suflet tuturor celor care te-au votat.”

Dragoș Bucur: „E paradoxal că în aceeași persoană poți să vezi maturitate și, în același timp, inocență. Oamenii uită că, de fapt, copiii sunt niște îngeri.”

În semifinală, Gabriela i-a cucerit pe telespectatori, care au votat-o și i-au asigurat locul în marea finală. Aceasta a avut un număr impresionant pe scena talentelor în care a îmbinat elemente de acrobație, balet și gimnastică. 

UPDATE 3: Câștigătorul premiului de originalitate este Darius Mabda.

UPDATE 2: Bianca Ciocîrlan a deschis finala „Românii au talent” cu un dans spectaculos pe hoverboard. Jurații au fost încântați de prestația ei și au avut doar cuvinte de laudă.

Mihai Bobonete: „Un spectacol absolut uluitor! Mi s-a părut un număr extraordinar cap-coadă!”

Andi Moisescu: „Tocmai te-ai reinventat. Ai venit aici cu un spectacol total! Ești absolut minunată! Este absolut senzațional ce reușești să faci cu o jucărie!”

UPDATE 1: 11 concurenți sunt în cursa pentru titlul de „cel mai talentat român” și cecul de 120.000 de euro.

----

X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă sunt cei care vor oferi, vineri seară, un spectacol de neratat. 

Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este a publicului. 

Vineri seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

Tot în această seară, Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro, pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale. 

Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total. Un moment special va fi oferit de Laura Bretan, cea care a reușit să impresioneze și să câștige unul dintre sezoanele anterioare ale emisiunii.

Rămâneți pe DCNEWS.RO, pentru cele mai importante momente din finala „Românii au talent”!

Bobonete şi Smiley, pariu legat de marele câștigător

Mihai Bobonete şi Smiley au pus un pariu pe cine va câştiga sezonul 12 al emisiunii. Dacă va câştiga pariul, Mihai Bobonete vrea să apară într-un videoclip al lui Smiley şi să cânte o strofă. Discuţia a avut loc la podcastul lui Bobonete, DA BRAVO! 

„Vreau să te provoc în felul următor. Hai să punem pariu. Să presupunem că unul dintre Golden Buzz-uri câştigă. Dacă niciunul nu câştigă, pică pariul. Tu spui care crezi că va câştiga, al cui Golden Buzz. Şi spun şi eu. Miza este în felul următor. Dacă tu câştigi, atunci câştigi trei minute cu mine la un show de stand-up, pe care ţi le pregătesc eu. Iar eu, dacă voi câştiga, trebuie să mă iei cu tine pe o piesă, să o cânt!", a spus Mihai Bobonete. 

„Gata, mă, facem!", a replicat Smiley. 

„Deci, tu câştigi trei minute, eu le scriu, nu ai teamă, totul va fi ok. Şi tu mă iei pe mine să bag mişto. În videoclip! Vreau să iau bani de la ăştia de la UCMR, să mă treci acolo. Opt lei pe an să îmi vină de la strofa aia!", a mai spus Bobonete. 

Smiley a pariat, astfel, că Românii au Talent sezonul XII va fi câştigat de Golden Buzz-ul Andrei.  

„Acum eu am de ales între Golden Buzz-ul vostru sau al lui Dragoş. Dar o să merg pe voi, să te bat cu armele tale. Eu zic că o să câştige Golden Buzz-ul vostru. Cum ar fi asta?", a mai punctat Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel