Cântecul “Skyfall” a intrat în luptă pentru un Oscar - VIDEO

Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute popular sub numele de Premiile Oscar, sunt decernate anual de către Academia Americană de Film, care are sediul în Los Angeles.  În 2013, 75 de cântece se bat pentru premiul Oscar.

Adele, Arcade Fire, Jon Bon Jovi și Florence Welch se luptă pentru trofeul pe care Academy of Motion Pictures Arts and Science îl acordă în 2013 pentru cel mai bun cântec inclus pe coloana sonoră a unui film.

Cântecul “Skyfall”, inclus pe soundtrack-ul filmului cu același nume, este al cincelea din seria celor dedicate filmelor cu James Bond, dar primul în 31 de ani care are șanse reale la Oscar. Niciun cântec din seria Bond nu a caștigat până acum un premiu Oscar.

 Academia a schimbat regulile pentru eventualii nominalizati, astfel, cântecele trebuie să fie scrise special pentru film. Cântecul trebuie să se audă în film, fie în cuprinsul acestuia, la începutul lui sau pe final. Față de anul trecut în care două cântece ajungeau în “finala mare”, în 2013 vor fi cinci piese nominalizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel