EXCLUSIV  Când ei strigă după tine că ești c*rvă, dă-le cu cartea-n cap. Doar la figurat

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Obiceiul unor bărbați de a striga pe stradă după femei pe care nu le cunosc că sunt curve mi se pare cea mai josnică dovadă de lipsă de educație.

Acest aspect este amintit în cartea „Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine (Vol. I)”, lansată în colaborare cu Editura Letras.

Cred că n-aveam nici 18 ani când am început să aud, pe stradă, de la bărbați aflați în diverse vehicule, că „ești curvă”. Adică, până una alta, niciodată nu-i mai văzusem la chip pe acești indivizi. Ajungeau însă la concluzia că „sunt curvă” după ce strigau după mine în speranța că... nu știu?! În speranța că o să mă urc la ei în mașină și că o să mă duc cine știe unde cu ei să le îndeplinesc fanteziile?! Stupid.

Toate astea nu se întâmplă niciodată când port tocuri și o rochiță, în drum spre vreun eveniment pentru că atunci mă asigur că nu merg pe jos, cu metroul sau cu alt mijloc de transport în comun.

Nu de alta, dar mă lovesc de situația asta când port un hanorac larg, niște blugi și adidași. Așa cum ies eu mai mereu din casă.

Și dacă am tupeul să le arăt un deget de la o mână sau să comentez, că-s eu mai tupeistă, mă știe tot cartierul pentru că urlă după mine în timp ce dau claxoane.

Unde se găsește „Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine (Vol.I)”

În fine, ăsta nu e singurul aspect pe care îl veți întâlni în cartea „Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine (Vol.I).” Puteți citi totul fie în format fizic (cartea tipărită) la prețul de 30 de lei + transportul (14 lei prin curier), fie în format electronic (e-book / e-pub), la prețul de 21 de lei.

În principal, „Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine (Vol. I)” este despre dragoste, despre dispariția persoanei iubite, despre cele mai mari temeri ale unei femei, care apar încă din adolescență.

1. -imagine fara descriere- (coperta_tipa_cu_hanorac_46666800.png)

Povestea se derulează prin ochii unei femei ajunse pe patul morții, care se întâlnește cu ea, cea de la 18 ani, iar mai apoi își amintește de ultima iubire. Găsiți în paginile „Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine” lucruri controversate, spuse fără menajamente. Adică... asumat.

„Tipa cu hanorac: Ultimele clipe cu mine (Vol I)” este despre adevăruri nespuse cum ar fi... agresiunea sexuală sau consumul de substanțe interzise. De asemenea, într-o doză de romantism și pasiune, povestesc despre ce înseamnă Constanța pentru o tânără care poartă în suflet o iubire neîmplinită pe care a cunoscut-o la malul mării.

TIPA CU HANORAC - ULTIMELE CLIPE CU MINE (VOL.1) Puteți comanda de aici - Ediție TIPĂRITĂ:...

Publicată de Tipa Cu Hanorac pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel