Călin Goia (Voltaj), mesaj după finala Eurovision 2015

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, care s-a situat pe locul al 15-lea în finala Eurovision 2015, spune că este o mare realizare să participi la finala acestei competiţii, precizând însă că membrilor formaţiei le pare rău că nu au putut să aducă mai multă bucurie românilor.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră ('De la capăt', n.r.) şi mergem mai departe", a spus Călin Goia pentru Mediafax, potrivit Digi 24.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare".

CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTOR Eurovision 2015: SUEDIA, MANS ZELMERLOW - HEROES

"Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.

El a precizat că experienţa pe care trupa Voltaj a avut-o participând la această competiţie o va folosi pentru a-i ajuta şi pe următorii reprezentanţi ai României la Eurovision. "Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntem", a mai spus Călin Goia.

Voltaj s-a clasat pe locul 15 în finala Eurovision 2015, competiția fiind câștigată de Mans Zelmerlöw din Suedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel