Câștigător Vocea României. Michel Kotcha, surprins că a ajuns în finală

CÂȘTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI. Michel Kotcha, în vârstă de 23 de ani, este din Coasta de Fildeş şi studiază în România, fiind masterand în Bucureşti.

CÂȘTIGATOR VOCEA ROMÂNIEI. Michel Kotcha este unul dintre cei mai buni 4 concurenti de la "Vocea Romaniei", care vineri, in etapa duelurilor incrucisate, a castigat pe merit un loc in marea finala.

Michel va participa la finala "Vocea Romaniei", alaturi de antrenorul sau, Smiley, care a fost convins de fiecare data ca merita sa treaca mai departe. Telespectatorii, la randul lor, au fost impresionati de calitatile sale vocale si au mizat pe el de doua ori, acordandu-i voturile care l-au adus in finala.

"Eu, care nu ma asteptam sa trec de auditiile pe nevazute", spune Michel despre inceputul acestei aventuri numite "Vocea Romaniei". Inaintea semifinalei de vineri, tanarul declara ca participarea lui in acea etapa este o mare onoare pentru el. Cu atat mai mult acum, ca a ajuns in finala, Michel va depunde mari eforturi in a incanta publicul si antrenorii cu vocea sa demna de un astfel de show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel