Câștigătoarea MasterChef a hotărât ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Jesica Zamfir, câștigătoarea MasterChef 2014
Jesica Zamfir, câștigătoarea MasterChef 2014

Georgeta Zamfir, marea câștigătoare a concursului MasterChef 2014, difuzat la Pro TV, a anunțat ce destinație vor lua cei 50.000 de euro, valoarea marelui premiu.

În cel de-al patrulea sezon al concursului culinar MasterChef, concurentul care a reușit să-i farmece pe cei trei jurați a fost Jesica Zamfir, o tânără de 28 de ani, căsătorită și mamă a unui băiețel de doi ani.

Jesica a trăit şapte ani în Spania, la Sevilla, unde a pus pe picioare o afacere, la care, ulterior, a renunţat. Ultimele șase luni nu au fost deloc ușoare pentru tânără, însă, acum, după ce a câștigat titlul de Masterchef 2014 și premiul de 50.000 de euro, Jessica a luat o decizie radicală.

În dimineața de după aflarea marelui câștigător la "MasterChef", Jesica și-a băut cafeaua împreună cu Greeg și Onuc la Alarma ProFM, unde a mărturisit și cum își va cheltui banii din premiu.

"Inițial am vrut să-i flambez (banii - n.r), cum ne-a învățat la MasterChef. Dar am zis mai bine nu. O să investesc în mine, vreau să evoluez - să câștigi MasterChef e o mare responsabilitate -, vreau să mă perfecționez și, după aceea, cu siguranță o să mai deschid o afacere, că deja sunt obișnuită", a dezvăluit Jesica Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel