BUGET Eurovision. Lia Olguța Vasilescu: Este o bilă albă

Finala naţională Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova. Bugetul aprobat pentru organizarea consursului este de 550.000 de lei. 

Primăria municipiului Craiova va pune la dispoziţie Sala Polivalentă, va asigurarea cazarea şi mesele pentru invitaţii speciali ai evenimentului. De asemenea, va asigurara cazarea echipelor tehnice de producţie şi a colaboratorilor care participă la eveniment.

"După cum știți finala Selecției Naționale a Eurovisionului 2015 se desfășoară anul acesta la Craiova. Eu zic că acest lucru este o bilă albă în plus pentru noi având în vedere că în ultimii doi ani cam toate evenimentele mari ale României dacă nu s-au desfășurat în București s-au desfășurat în Craiova, ceea ce pe noi nu poate decât să ne bucure", a spus Lia Olguța Vasilescu, conform Miopi.

VEZI ȘI: Caz EXCEPȚIONAL în medicina românească. Ce a făcut un doctor

TVR-ul se obligă să dezafecteze locaţia în termen de maxim 2 zile, să plătească eventualele daune, dacă se vor constata, să asigure cabine pentru artişti, spaţiu pentru jurizare, să conceapă programul artistic, să realizeze spoturilor de autopromovare în toate etapele spectacolului, să promoveze concursul cu menţionarea sponsorilor şi partenerilor primăriei Craiova, să participe cu aparatură proprie la evenimentul din Sala Polivalentă, produce afişele şi invitaţiile evenimentului şi se obligă să acopere integral eventualele pretenţii ridicate de terţi în legătură cu utilizarea imaginilor din program.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel